cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cristina22

Soniaa;12959 wrote: buna, mi-a venit si mie cardul de la cosmo dar cand intru in cont zice ca limit upgrade prepaid card its declined. aveti idee de ce oare? mersi

Au refuzat actele..
No avatar
Mihai2018

Salut,

A mai intrebat cineva ( dar nu s-a primit un raspuns ) si intreb si eu : care e modalitatea sa trimita cardul la o alta adresa decat cea din Buletin?
E importanta informatia pentru cei care nu mai locuiesc la adresa din buletin.

Multumesc
No avatar
Zarrmann

Salut mihai ! Suna.ma pe mine si te invat eu modalitati prin care sa obti carduri etc..0766325196
No avatar
Budincacupaine

Hello comunitate.
Sa ii dea Dumnezeu sanatate lui Octav dar eu am mai bine de 12 ore de cand nu mi-a activat contul. Cunosc pe cineva care a facut contul in ac zi cu mine, asta se intampla acum o saptamana. A dat mail la octav si minunea s-a produs. Am zis sa astept si apoi ii dau si eu doar ca la mine minunile s-au terminat :( vad pe toata lumea aici ca i-a aprobat octav. Felicitari! Ce sa zic, poate de Craciun am si eu noroc si imi aduce mosu um cont aprobat. Abia a trecut Pastele, pana la Craciun nu mai e mult! Bafta tuturor!
Contul meu de cosmo e aprobat astept sa imi ajunga cardul. Macar cosmo daca la paxum nu am noroc.
arabu1988

Budincacupaine;13003 wrote: Hello comunitate.
Sa ii dea Dumnezeu sanatate lui Octav dar eu am mai bine de 12 ore de cand nu mi-a activat contul. Cunosc pe cineva care a facut contul in ac zi cu mine, asta se intampla acum o saptamana. A dat mail la octav si minunea s-a produs. Am zis sa astept si apoi ii dau si eu doar ca la mine minunile s-au terminat :( vad pe toata lumea aici ca i-a aprobat octav. Felicitari! Ce sa zic, poate de Craciun am si eu noroc si imi aduce mosu um cont aprobat. Abia a trecut Pastele, pana la Craciun nu mai e mult! Bafta tuturor!
Contul meu de cosmo e aprobat astept sa imi ajunga cardul. Macar cosmo daca la paxum nu am noroc.
buna
cred ce e busy daca asta e norocul tau asta e =)) dar sunt sigur in urmatoare ore sa resolva mai dai inca un mail ca sa fie treaba sigure in cel mai rau caz la noapte dupa ora 12 iel vine aici pe forum si poti vorbii cu iel sa las Private message aici
cracuin fericit :D
We only have what we Give
No avatar
Budincacupaine

Te citesc de mult, din umbra ce e adevarat si am vazut ca ai luminat pe multi. Nu imi place nici sa bat omul la cap, mai ales ca pe site scrie clar sa nu dam mail pt verificare ca au volum mare de munca. Sarbatori fericite si tie! Tu ce iti doresti de Craciun? :)
arabu1988

Budincacupaine;13006 wrote: Te citesc de mult, din umbra ce e adevarat si am vazut ca ai luminat pe multi. Nu imi place nici sa bat omul la cap, mai ales ca pe site scrie clar sa nu dam mail pt verificare ca au volum mare de munca. Sarbatori fericite si tie! Tu ce iti doresti de Craciun? :)

lasa ca daca fac cum scrie chiar te apuca cracuinul fara cont verificat toti au resolvat prin octav si tu la fel o sa faci
imi dorec de cracuin sa ai tu cont verificat cu multi banii in iel
No avatar
Budincacupaine

In ritmul asta pana la Craciun se strange ceva buget oricum banii nu aduc fericirea! Banii si fericirea pentru mine sunt doua subiecte paralele care nu se intalnesc niciodata. Dar hei, mos craciun exista, stiu eu! Gata cu forosinteza ca plictisim lumea.
No avatar
kooki

Mihai2018;12990 wrote: Salut,

A mai intrebat cineva ( dar nu s-a primit un raspuns ) si intreb si eu : care e modalitatea sa trimita cardul la o alta adresa decat cea din Buletin?
E importanta informatia pentru cei care nu mai locuiesc la adresa din buletin.

Multumesc

Este foarte simplu, insa pot sa-ti raspund la subiect numai la email iris.17038@gmail.com
Trimite-mi email si iti dau detalii acolo.
arabu1988

kooki;13030 wrote: Este foarte simplu, insa pot sa-ti raspund la subiect numai la email iris.17038@gmail.com
Trimite-mi email si iti dau detalii acolo.

si dc nu respond aici sa vada toate lume ce spui poate vor si altii la fel sau ai planur cu mail oare si esti hacker si nu stiu ca ai 2 postur aici si gata dai mailu
Scrie răspuns