sa avets grija oamenii bun nu dati mailur la nimin si daca dati mailur la altii sa nu apasat linkur sau downloadez fisere atasate ca poate fii virusete si sa rmante si fara banii si fara contur
Succes la toate lume
cosmo payment
arabu1988;10593 wrote: salut
facutere de la curier daca ai este ok sau fac comanda de la emag ceva si gata
Se pare ca nu ai citit corect cerintele celor de la paxum, epayment...nu este acceptata orice factura (in prima faza eu am trimis factura emag, apoi o factura de la curier ...au fost respinse), singurele facturi acceptate sunt cele de utilitati (electrica, cablu, extras de cont-toate pe numele tau si care dovedesc adresa).
facutere de la curier daca ai este ok sau fac comanda de la emag ceva si gata
Se pare ca nu ai citit corect cerintele celor de la paxum, epayment...nu este acceptata orice factura (in prima faza eu am trimis factura emag, apoi o factura de la curier ...au fost respinse), singurele facturi acceptate sunt cele de utilitati (electrica, cablu, extras de cont-toate pe numele tau si care dovedesc adresa).
Oh Doamne...mare ti-e gradina... ''ce planuri cu email'' poate avea cineva???
Pur si simplu imi doresc sa ajut ptr ca si eu am trecut prin aceeasi problema, de altfel cum am ajuns
in acest forum? Am cautat informatii si solutii la problema mea. (faptul ca nu am nici o factura pe numele meu,
avand apart. inchiriat). Nu am gasit nici-o informatie aici, asa ca am gasit singura solutii, solutii pe care nu le pot
impartasi cu toata lumea.
Comentariile tale penibile nu ajuta deloc pe cei care au nevoie de ajutor.
Pur si simplu imi doresc sa ajut ptr ca si eu am trecut prin aceeasi problema, de altfel cum am ajuns
in acest forum? Am cautat informatii si solutii la problema mea. (faptul ca nu am nici o factura pe numele meu,
avand apart. inchiriat). Nu am gasit nici-o informatie aici, asa ca am gasit singura solutii, solutii pe care nu le pot
-
Budincacupaine
kooki;13040 wrote: Oh Doamne...mare ti-e gradina...
Daca citesti forumul asta din scoarta in scoarta ai sa vezi ca arabu chiar a ajutat multa lume fara sa ceara o maslina. Comentariile lui nu sunt penibile, vrea un raspuns pe forum pentru a fi vazut si de altii care trec prin aceasta situatie fara a fi nevoiti sa iti trimita tie mail. Suntem aici sa ne ajutam unii pe altii si sa invatam unii de la altii nu sa ne dam adrese de mail si sa tinem doar pentru noi unele informatii. Daca vroiai sa tii doar pentru tine de ce te-ai mai bagat in discutie? Da msj pvt cui consodera ca are nevoie de ajutor si asa scapi de restul discutiilor.
Daca citesti forumul asta din scoarta in scoarta ai sa vezi ca arabu chiar a ajutat multa lume fara sa ceara o maslina. Comentariile lui nu sunt penibile, vrea un raspuns pe forum pentru a fi vazut si de altii care trec prin aceasta situatie fara a fi nevoiti sa iti trimita tie mail. Suntem aici sa ne ajutam unii pe altii si sa invatam unii de la altii nu sa ne dam adrese de mail si sa tinem doar pentru noi unele informatii. Daca vroiai sa tii doar pentru tine de ce te-ai mai bagat in discutie? Da msj pvt cui consodera ca are nevoie de ajutor si asa scapi de restul discutiilor.
kooki;13040 wrote: Oh Doamne...mare ti-e gradina... ''ce planuri cu email'' poate avea cineva???
ok Kooki have a great day mai multi ce sa zic
te am cerut banii sa te ajut ? sau te am oprit planul de email ?
asa ca te-rog eu please lasa ma si pe in peace asa cum sunt nu sunt aici sa ma cert cu lume
=((
ok Kooki have a great day mai multi ce sa zic
te am cerut banii sa te ajut ? sau te am oprit planul de email ?
asa ca te-rog eu please lasa ma si pe in peace asa cum sunt nu sunt aici sa ma cert cu lume
=((
We only have what we Give
-
Budincacupaine
arabu1988;13008 wrote: lasa ca daca fac cum scrie chiar te apuca cracuinul fara cont verificat toti au resolvat prin octav si tu la fel o sa faci
imi dorec de cracuin sa ai tu cont verificat cu multi banii in iel
A VENIT CRACIUNUUUULLL
sarbatorile vin! Sarbatorile vin!
Octav, iti aprind o lumanare cand ajumg prima data la Biserica. Zi buna tututror!
imi dorec de cracuin sa ai tu cont verificat cu multi banii in iel
A VENIT CRACIUNUUUULLL
Octav, iti aprind o lumanare cand ajumg prima data la Biserica. Zi buna tututror!
Budincacupaine;13045 wrote: A VENIT CRACIUNUUUULLL
sarbatorile vin! Sarbatorile vin!
adica sa resolvat cu contul ?
cand vine si la mine ?
)) sa deja e plin ? =))
ma bucur ca ai resolvat oricum ;;)
adica sa resolvat cu contul ?
cand vine si la mine ?
ma bucur ca ai resolvat oricum ;;)
We only have what we Give