experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Eva101

arabu1988;12981 wrote: da cred ca iti apare la payent information forum daca e in asteptare vreo plata , nu ?

La ce te referi? In contul de chaturbate la "payment information form" ai informatii doar despre metoda de plata si optiunea de a o schimba. Nu apar platile nici acolo nici in alta parte.
arabu1988

Eva101;12982 wrote: La ce te referi? In contul de chaturbate la "payment information form" ai informatii doar despre metoda de plata si optiunea de a o schimba. Nu apar platile nici acolo nici in alta parte.

da la asta ma refer parca apare ceva de genu ca ai o plata in asteptare
We only have what we Give
No avatar
Eva101

arabu1988;12984 wrote: da la asta ma refer parca apare ceva de genu ca ai o plata in asteptare

Nu, nu apare nimic. doar metoda de plata.
No avatar
krokodillu

Mihmiha;12975 wrote: Ai idee cand o sa revina firstchoicepay?

Nu exista o data exacta, imediat dupa ce semneaza un contract cu o alta banca.

Eva101;12980 wrote: Ai o sursa pe care sa o arati? Nu am auzit de asa ceva pe nicaieri...

Mi-au explicat cei de la support de la FirstChoicePay. Poti sa ii intrebi si tu, au inca supportul functional si ultra rapid (chat online).
LauraT

Buna tuturor.
Din greseala cand am adaugat cardul de la banca la contul paxum am lasat usd , nu am selectat ron . Are ceva ? A mai completat cineva asa ? Am facut withdraw to external card si sper sa intre .
No avatar
Connan

A primit cineva cardul de la paxum? In cont spune ca poate dura chiar mai mult de 10 zile. Se refera la procesarea datelor pt card sau timpul pentru expediere?
arabu1988

Connan;13056 wrote: A primit cineva cardul de la paxum? In cont spune ca poate dura chiar mai mult de 10 zile. Se refera la procesarea datelor pt card sau timpul pentru expediere?

nu a primit nimin si sincer nimic clar cu cardu cand ajunge cat dureza nimin nu stie pe site spune ca dureza mai mult de 10 zile lucratoare vedem ce o sa fie eu am aplicat pentru ea prima zi cand a dat drumu la card in data de 25 aprilie dar nimic nou
We only have what we Give
No avatar
cosmicfox666

Connan;13056 wrote: A primit cineva cardul de la paxum? In cont spune ca poate dura chiar mai mult de 10 zile. Se refera la procesarea datelor pt card sau timpul pentru expediere?

10 zile pana se printeaza cardul, dupa mai dureaza vreo 2-3 saptamani sa ajunga :)
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
ILoveSummer

krokodillu;12996 wrote: Nu exista o data exacta, imediat dupa ce semneaza un contract cu o alta banca.

Mi-au explicat cei de la support de la FirstChoicePay. Poti sa ii intrebi si tu, au inca supportul functional si ultra rapid (chat online).

Daca este adevarat si FCP vor semna cu o alta bancă cred ca vom avea cardurile de la ei mai repede decat cele de la Paxum!😂
ILoveSummer

Live chat-ul de la Firstchoicepay functioneaza! Asa ca am intrat sa ii intreb daca este adevarat ca vor semna cu o alta banca. Raspunsul a fost nu. Atasez poza!
Scrie răspuns