cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

cosmicfox666;12811 wrote: Nici eu nu am primit cardul de la paxum. Am cautat pe net si am vazut ca la ING poti sa ti faci cont online si a doua zi te duci frumusel la banca si iti ridici cardul. Daca merge asa am scapat de orice grija. De pe paxum ii dau witthdraw to external card si a doua zi am banii pe card. Va anunt maine cand ma intorc de la banca :) chiar sper sa-mi dea cardul pe loc, cum scrie la ei pe site

Ps. Nu poti folosi carduri de la bcr si unele de la brd.

Mie mi l-a dat pe loc :d
No avatar
nano

am primit un mail de la Chaturbate..
Please be advised that CosmoPayment is experiencing delays due to the high volume of payments since FirstchoicePay closed down. Your payment related to the 5/1 payout will most likely require longer than 5-7 business days to hit your account. We apologize for this delay which is beyond our control. We are working around the clock to get your payments to you as soon as possible. If you have any additional questions regarding your specific payout please contact support@chaturbate.com.
corina

nano;12828 wrote: am primit un mail de la Chaturbate..
Please be advised that CosmoPayment is experiencing delays due to the high volume of payments since FirstchoicePay closed down. Your payment related to the 5/1 payout will most likely require longer than 5-7 business days to hit your account. We apologize for this delay which is beyond our control. We are working around the clock to get your payments to you as soon as possible. If you have any additional questions regarding your specific payout please contact support@chaturbate.com.

Si eu am primit acelasi email doar ca eu am Epayments. Dar emailul seamana. Asta inseamna ca o sa avem de asteptat.:(
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
Zarrmann

Bai terminati draq cu cacaturile astea..si cu anaf.ul vostru..deocamdata nu e nici o lege in vigoare la care sa va impuna sa platiti pt sume incasate si ne justificate...si indiferent,acum stiim cu totii ca se trimit de afara in tara prin atatea modalitati bani famililor ,plus alte chestii si 100 de mii de tranzactii..unde dracu e anaf.ul???!sunt parinti,prostituate,frati,veri,plus alte modalitati de a face bani de aici si a incasa din alte tarii..si nimeni nu a pus optire pe venituri nimanui nu i sa intamplat nimic.am peste 10 cunostinte ce lucreaza de acasa in videochat si au aplicat metode de plata:wire-(cont personal in banca din romania) de peste 1 an..si au incasat zeci de mii de euro pana in momentul de fata..unde plm mea e anaful???!sfatosilor ..stiti doar sa comentatii si sa panicati lumea anapoda!inca nu e o lege aplicata la chestia asta cu primirea bamilor din alte parti si ne justificati..si daca o ganditi logic cu capul si nu cu curu .o sa ajungeti la o singura concluzie! Nici nu va exista asa ceva ..se pot face atatea conturi si carduri prin diferite tari..si tot veti incasa banii fara sa se vada..asta o stiu si astia de la anaf si sunt sigur ca pot fi fentati..de asta nii nu incearca sa faca ei cv ..
arabu1988

Zarrmann;12830 wrote: Bai terminati draq cu cacaturile astea..si cu anaf.ul vostru..deocamdata nu e nici o lege in vigoare la care sa va impuna sa platiti pt sume incasate si ne justificate...si indiferent,acum stiim cu totii ca se trimit de afara in tara prin atatea modalitati bani famililor ,plus alte chestii si 100 de mii de tranzactii..unde dracu e anaf.ul???!sunt parinti,prostituate,frati,veri,plus alte modalitati de a face bani de aici si a incasa din alte tarii..si nimeni nu a pus optire pe venituri nimanui nu i sa intamplat nimic.am peste 10 cunostinte ce lucreaza de acasa in videochat si au aplicat metode de plata:wire-(cont personal in banca din romania) de peste 1 an..si au incasat zeci de mii de euro pana in momentul de fata..unde plm mea e anaful???!sfatosilor ..stiti doar sa comentatii si sa panicati lumea anapoda!inca nu e o lege aplicata la chestia asta cu primirea bamilor din alte parti si ne justificati..si daca o ganditi logic cu capul si nu cu curu .o sa ajungeti la o singura concluzie! Nici nu va exista asa ceva ..se pot face atatea conturi si carduri prin diferite tari..si tot veti incasa banii fara sa se vada..asta o stiu si astia de la anaf si sunt sigur ca pot fi fentati..de asta nii nu incearca sa faca ei cv ..

100%

We only have what we Give
No avatar
Cristina22

nano;12828 wrote: am primit un mail de la Chaturbate..

Acelasi mail l-am primit si eu.
No avatar
Baby

Ma ajutati si pe mine cum se face daily payout pe cn ca rog? Unde trebuie să aleg opțiunea asta?
No avatar
Baby

Pe chaturbate*
No avatar
Alina85

in momentul in care dai convertire, iti va aparea jos, sub acel tabel daily payout
No avatar
Alexia92

Am trimis bani de pe cb pe paxum de mai bine de o săptămâna și nuci acum nu au intrat. La voi se poate aplica pt card paxum? Ms
Scrie răspuns