Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
cosmicfox666;12811 wrote: Nici eu nu am primit cardul de la paxum. Am cautat pe net si am vazut ca la ING poti sa ti faci cont online si a doua zi te duci frumusel la banca si iti ridici cardul. Daca merge asa am scapat de orice grija. De pe paxum ii dau witthdraw to external card si a doua zi am banii pe card. Va anunt maine cand ma intorc de la banca chiar sper sa-mi dea cardul pe loc, cum scrie la ei pe site
Ps. Nu poti folosi carduri de la bcr si unele de la brd.
am primit un mail de la Chaturbate..
Please be advised that CosmoPayment is experiencing delays due to the high volume of payments since FirstchoicePay closed down. Your payment related to the 5/1 payout will most likely require longer than 5-7 business days to hit your account. We apologize for this delay which is beyond our control. We are working around the clock to get your payments to you as soon as possible. If you have any additional questions regarding your specific payout please contact support@chaturbate.com.
nano;12828 wrote: am primit un mail de la Chaturbate..
Please be advised that CosmoPayment is experiencing delays due to the high volume of payments since FirstchoicePay closed down. Your payment related to the 5/1 payout will most likely require longer than 5-7 business days to hit your account. We apologize for this delay which is beyond our control. We are working around the clock to get your payments to you as soon as possible. If you have any additional questions regarding your specific payout please contact support@chaturbate.com.
Si eu am primit acelasi email doar ca eu am Epayments. Dar emailul seamana. Asta inseamna ca o sa avem de asteptat.
Bai terminati draq cu cacaturile astea..si cu anaf.ul vostru..deocamdata nu e nici o lege in vigoare la care sa va impuna sa platiti pt sume incasate si ne justificate...si indiferent,acum stiim cu totii ca se trimit de afara in tara prin atatea modalitati bani famililor ,plus alte chestii si 100 de mii de tranzactii..unde dracu e anaf.ul???!sunt parinti,prostituate,frati,veri,plus alte modalitati de a face bani de aici si a incasa din alte tarii..si nimeni nu a pus optire pe venituri nimanui nu i sa intamplat nimic.am peste 10 cunostinte ce lucreaza de acasa in videochat si au aplicat metode de plata:wire-(cont personal in banca din romania) de peste 1 an..si au incasat zeci de mii de euro pana in momentul de fata..unde plm mea e anaful???!sfatosilor ..stiti doar sa comentatii si sa panicati lumea anapoda!inca nu e o lege aplicata la chestia asta cu primirea bamilor din alte parti si ne justificati..si daca o ganditi logic cu capul si nu cu curu .o sa ajungeti la o singura concluzie! Nici nu va exista asa ceva ..se pot face atatea conturi si carduri prin diferite tari..si tot veti incasa banii fara sa se vada..asta o stiu si astia de la anaf si sunt sigur ca pot fi fentati..de asta nii nu incearca sa faca ei cv ..
Zarrmann;12830 wrote: Bai terminati draq cu cacaturile astea..si cu anaf.ul vostru..deocamdata nu e nici o lege in vigoare la care sa va impuna sa platiti pt sume incasate si ne justificate...si indiferent,acum stiim cu totii ca se trimit de afara in tara prin atatea modalitati bani famililor ,plus alte chestii si 100 de mii de tranzactii..unde dracu e anaf.ul???!sunt parinti,prostituate,frati,veri,plus alte modalitati de a face bani de aici si a incasa din alte tarii..si nimeni nu a pus optire pe venituri nimanui nu i sa intamplat nimic.am peste 10 cunostinte ce lucreaza de acasa in videochat si au aplicat metode de plata:wire-(cont personal in banca din romania) de peste 1 an..si au incasat zeci de mii de euro pana in momentul de fata..unde plm mea e anaful???!sfatosilor ..stiti doar sa comentatii si sa panicati lumea anapoda!inca nu e o lege aplicata la chestia asta cu primirea bamilor din alte parti si ne justificati..si daca o ganditi logic cu capul si nu cu curu .o sa ajungeti la o singura concluzie! Nici nu va exista asa ceva ..se pot face atatea conturi si carduri prin diferite tari..si tot veti incasa banii fara sa se vada..asta o stiu si astia de la anaf si sunt sigur ca pot fi fentati..de asta nii nu incearca sa faca ei cv ..
nano;12828 wrote: am primit un mail de la Chaturbate..
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”