cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cristina22

cosmicfox666;12811 wrote: Nici eu nu am primit cardul de la paxum. Am cautat pe net si am vazut ca la ING poti sa ti faci cont online si a doua zi te duci frumusel la banca si iti ridici cardul. Daca merge asa am scapat de orice grija. De pe paxum ii dau witthdraw to external card si a doua zi am banii pe card. Va anunt maine cand ma intorc de la banca :) chiar sper sa-mi dea cardul pe loc, cum scrie la ei pe site

Ps. Nu poti folosi carduri de la bcr si unele de la brd.

Dau carduri pe loc ca am eu. Dar au o sensibilitate la a primi bani din usa. Te intreaba cand iti faci contul.
Mie una nu prea imi vine sa bag banii pe cont/card de ro
arabu1988

cosmicfox666;12811 wrote: Nici eu nu am primit cardul de la paxum. Am cautat pe net si am vazut ca la ING poti sa ti faci cont online si a doua zi te duci frumusel la banca si iti ridici cardul. Daca merge asa am scapat de orice grija. De pe paxum ii dau witthdraw to external card si a doua zi am banii pe card. Va anunt maine cand ma intorc de la banca :) chiar sper sa-mi dea cardul pe loc, cum scrie la ei pe site

Ps. Nu poti folosi carduri de la bcr si unele de la brd.

salut
da asa e la ING iti dea card pe loc
We only have what we Give
No avatar
cosmicfox666

arabu1988;12814 wrote: salut
da asa e la ING iti dea card pe loc
Sa mi bag pla, te iubesc dude. Doar sfaturi bune! Thanks dude. Asta inseamna ca pomaine am banii in cont. yay
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
No avatar
cosmicfox666

Cristina22;12813 wrote: Dau carduri pe loc ca am eu. Dar au o sensibilitate la a primi bani din usa. Te intreaba cand iti faci contul.
Mie una nu prea imi vine sa bag banii pe cont/card de ro
Ce te intreaba mai exact? E vreo taxa pe care trebuie sa o platesc pe loc ?

Si mie imi e putin tarsa dar nu am alta varianta..
No avatar
Cristina22

cosmicfox666;12816 wrote: Ce te intreaba mai exact? E vreo taxa pe care trebuie sa o platesc pe loc ?

Si mie imi e putin tarsa dar nu am alta varianta..

Taxa nu e. Te intreaba pt ce folosesti contul, unde lucrezi etc si daca il vei folosi pt a primi bani din state
No avatar
cosmicfox666

Merci pentru raspuns. O sa le zic ca sunt freelancer in IT, lucrez pe un PFA. Nu au nevoie de mai multe detalii, o sa le mai zic ca majoritatea platilor vin din Canada, de unde e Paxum. Deci spui ca nu o sa mi ceara nici un leu ca sa-mi dea cardul, right? :D
No avatar
christine

crede ti ca paxum nu este urmarit uitativa mai bine dragilor ca panicati lumea
No avatar
Cristina22

cosmicfox666;12818 wrote: Merci pentru raspuns. O sa le zic ca sunt freelancer in IT, lucrez pe un PFA. Nu au nevoie de mai multe detalii, o sa le mai zic ca majoritatea platilor vin din Canada, de unde e Paxum. Deci spui ca nu o sa mi ceara nici un leu ca sa-mi dea cardul, right? :D

Nup nu cer nimic
No avatar
Cristina22

christine;12819 wrote: crede ti ca paxum nu este urmarit uitativa mai bine dragilor ca panicati lumea

Lol tare asta
No avatar
cosmicfox666

merci Chris pentru raspuns..
cat despre... 300 de milioane de euro Cash, dude... nu a furat psd-ul atat in 8 ani :)))

chit ca e urmarit de Anaf, parca e mai bine sa-ti faci un pfa, sa-ti platesti 10% din venituri.. daaar, ai asigurare medicala si pensie...
Scrie răspuns