daucusapaa;12776 wrote: Ai reusit macar sa-i faci pe cei de la support sa-ti raspunda? Eu le-am dat vreo 3-4 mesaje in legatura cu diferite chestii si n-am primit nici un raspuns...Aaaa si de la ce site ai plata care nu merge? Stii care e motivul pt. care nu merge? Documente sau sunt prea multe cereri etc...
La tel nu raspund, la mail nu, plata este ceruta de pe cb...80$, nu este o avere, dar nici dupa 7 zile nimic??oricum raman pe paxum, eu cred ca cosmo nu este ceva real si sigur
dilema cosmopayment
-
cosmicfox666
wetladyjoy;12792 wrote: La tel nu raspund, la mail nu, plata este ceruta de pe cb...80$, nu este o avere, dar nici dupa 7 zile nimic??oricum raman pe paxum, eu cred ca cosmo nu este ceva real si sigur
eu cred ca o sa ai maine o surpriza si o sa-i gasesti in cont
asa am patit si eu. de abia astept sa se termine toata mizeria asta...
eu cred ca o sa ai maine o surpriza si o sa-i gasesti in cont
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
daucusapaa;12767 wrote: Buna ! Azi mi-a venit cardul de la Cosmopayment...desi inca nu am primit nici un email cum ca documetele mele ar fi acceptate/ verificate...Am incercat sa-l activez si se pare ca imi trebuiesc bani in cont pt. activare...doar ca mie mi-e frica sa bag bani in cont pana nu primesc macar un email de la support-ul lor sa vad ca exista, sau o instiintare ca mi-au verificat documnetele... Voi ce ati facut? Ce ma sfatuiti in situatia asta?
Salut, uite ce am patit eu cu COSMO pe data de 21 am facut un transfer de 100$ (de pe chaturbate) si am primit bani dupa 5 zile ca na asa dureaza primul transfer, toate bune si frumoase am scot eu bani si intre timp mai facusem un trasfer, asta pe 25 de vreo 1020$ si de atunci tot astept, cei de la chaturbate imi trimisese mail cum ca ar dura 1-3zile, dar a trecut o saptamana si nu a mai intrat nici un ban.. si nici plata zilnica nu mai merge acum am zis sa incerc si cu paxum sa vad daca merge si ala
(
Salut, uite ce am patit eu cu COSMO pe data de 21 am facut un transfer de 100$ (de pe chaturbate) si am primit bani dupa 5 zile ca na asa dureaza primul transfer, toate bune si frumoase am scot eu bani si intre timp mai facusem un trasfer, asta pe 25 de vreo 1020$ si de atunci tot astept, cei de la chaturbate imi trimisese mail cum ca ar dura 1-3zile, dar a trecut o saptamana si nu a mai intrat nici un ban.. si nici plata zilnica nu mai merge acum am zis sa incerc si cu paxum sa vad daca merge si ala
nano;12807 wrote: Salut, uite ce am patit eu cu COSMO pe data de 21 am facut un transfer de 100$ (de pe chaturbate) si am primit bani dupa 5 zile ca na asa dureaza primul transfer, toate bune si frumoase am scot eu bani si intre timp mai facusem un trasfer, asta pe 25 de vreo 1020$ si de atunci tot astept, cei de la chaturbate imi trimisese mail cum ca ar dura 1-3zile, dar a trecut o saptamana si nu a mai intrat nici un ban.. si nici plata zilnica nu mai merge acum am zis sa incerc si cu paxum sa vad daca merge si ala
(
dai mail la support chaturbate si spui ca nu ai primit banii si crede ma ca ai facut bn ca ai ales paxum nu fac reclama dar sunt super bun am facut 3 transfer de cand aparut probleme cu firstchoice si nu am avut nico probleme
dai mail la support chaturbate si spui ca nu ai primit banii si crede ma ca ai facut bn ca ai ales paxum nu fac reclama dar sunt super bun am facut 3 transfer de cand aparut probleme cu firstchoice si nu am avut nico probleme
We only have what we Give
-
daucusapaa
nano;12807 wrote: Salut, uite ce am patit eu cu COSMO pe data de 21 am facut un transfer de 100$ (de pe chaturbate) si am primit bani dupa 5 zile ca na asa dureaza primul transfer, toate bune si frumoase am scot eu bani si intre timp mai facusem un trasfer, asta pe 25 de vreo 1020$ si de atunci tot astept, cei de la chaturbate imi trimisese mail cum ca ar dura 1-3zile, dar a trecut o saptamana si nu a mai intrat nici un ban.. si nici plata zilnica nu mai merge acum am zis sa incerc si cu paxum sa vad daca merge si ala
(
Nano, sa ne spui si noua ce ai mai facut cu cei 1020$...daca i-ai primit pana la urma sau nu..
Nano, sa ne spui si noua ce ai mai facut cu cei 1020$...daca i-ai primit pana la urma sau nu..
-
Budincacupaine
Nu cumva cardul meu a ajuns la tine?
) da un mail la adresa pe care a lasat-o Ducesa help.prepay@cardportal.com si vezi ce raspuns primesti. Bafta!