dilema cosmopayment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
daucusapaa

Buna ! Azi mi-a venit cardul de la Cosmopayment...desi inca nu am primit nici un email cum ca documetele mele ar fi acceptate/ verificate...Am incercat sa-l activez si se pare ca imi trebuiesc bani in cont pt. activare...doar ca mie mi-e frica sa bag bani in cont pana nu primesc macar un email de la support-ul lor sa vad ca exista, sau o instiintare ca mi-au verificat documnetele... Voi ce ati facut? Ce ma sfatuiti in situatia asta?
No avatar
wetladyjoy

Stai linistita mai bine, eu am o plata de vreo 7 zile si nici acum nu mi a intrat, incearca o alta metoda de plata
No avatar
cosmicfox666

Eu am trimis 50 de dolari inainte sa primesc cardul sau sa-mi activeze contul. Prima tranzactie a durat 7 zile. In momentul in care mi-au intrat banii pe cosmo am primit si mail de verificare si activare. Sfatul meu e sa trimiti macar 50 de dolari, sa-i ai acolo. Bineinteles, cand o sa se poata...Retine, prima plata pe Cosmo dureaza de la 5 la 7 zile :)
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
No avatar
daucusapaa

wetladyjoy;12771 wrote: Stai linistita mai bine, eu am o plata de vreo 7 zile si nici acum nu mi a intrat, incearca o alta metoda de plata

Ai reusit macar sa-i faci pe cei de la support sa-ti raspunda? Eu le-am dat vreo 3-4 mesaje in legatura cu diferite chestii si n-am primit nici un raspuns...Aaaa si de la ce site ai plata care nu merge? Stii care e motivul pt. care nu merge? Documente sau sunt prea multe cereri etc...
No avatar
daucusapaa

cosmicfox666;12775 wrote: Eu am trimis 50 de dolari inainte sa primesc cardul sau sa-mi activeze contul. Prima tranzactie a durat 7 zile. In momentul in care mi-au intrat banii pe cosmo am primit si mail de verificare si activare. Sfatul meu e sa trimiti macar 50 de dolari, sa-i ai acolo. Bineinteles, cand o sa se poata...Retine, prima plata pe Cosmo dureaza de la 5 la 7 zile :)

Ai idee cum imi pun si eu macar 15$ pe contul Cosmo ca sa-l activez, de la alta sursa decat site-urile pe care lucrez pt. ca nici unul nu poate trimite plati partiale, zilnice sau ceva de genu...Paypal poate? Sau din contul meu bancar romanesc?Stii ceva despre asta?
No avatar
cosmicfox666

Din cate stiu nu poti. Cred, nu sunt sigur. Minim e 50 de dolari :)
No avatar
daucusapaa

cosmicfox666;12781 wrote: Din cate stiu nu poti. Cred, nu sunt sigur. Minim e 50 de dolari :)

Mersi mult pt. raspunsuri! M-ai mai linistit#:-S
No avatar
daucusapaa

wetladyjoy;12771 wrote: Stai linistita mai bine, eu am o plata de vreo 7 zile si nici acum nu mi a intrat, incearca o alta metoda de plata

Cosmicfox666 are vesti bune:P Se pare ca atat dureaza de obicei primul transfer:P Sper sa se termine cu bine:D Tine-ne la curent !
No avatar
cosmicfox666

eu va tin la curent... dar imi vine sa bag o furculita in priza in scurt timp :)) ca o paranteza am scos azi 10 lei fara probleme :))
ralucka

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Scrie răspuns