experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Eva101

AnnaME;12768 wrote: poate are legatura cu faptul ca ieri a fost 1 mai? mda, e aiurea fara FCP, si eu eram obisnuita sa ii scot la pranz in aceeasi zi. asta e, ne obisnuim cu noua metoda acum.

Sper! si maine sa intre toate transferurile facute pe 1 si sa nu mai apara alte probleme.

Si la FCP macar raspundeau la support imediat. La paxum trebuie sa cauti oameni de la ei pe forumuri si pe twitter. Dar e normal sa aiba problemele astea si nu au cum sa faca fata noului val de clienti cu numai 10 angajati: https://www.owler.com/company/paxum

Sper ca angajeaza mai repede oameni, sau poate ii conving pe fostii oameni de la firstchoice sa lucreze pentru ei (ca oricum au ramas fara loc de munca) pentru ca erau foarte profi. Dar asta inseamna sa te ocupi de business profesional, nu sa iti iei vacanta de 1 Mai... Ca doar Romania si cateva tari Europene au liber de 1 Mai, in Canada nu cred ca e liber.
No avatar
AnnaME

Da, in Canada nu e zi libera. Poate or fi banci intermediare care au avut liber? Probabil numarul mic de oameni era indeajuns inainte, dar intr-adevar, trebuie sa angajeze extra avand in vedere cat de multi vor folosi paxum de acum inainte, daca vor sa ii foloseasca lumea.

Eu am fost nevoita sa cer prin Wire Transfer in ING pe data de 16 banii de pe mfc, a durat fix 2 saptamani, i-am primit acum 2 zile :)) credeam ca o iau razna la cat am asteptat, fara sa stiu nimic exact. Ieri pe 1 am cerut prin paxum, dupa-amiaza ii aveam in contul de paxum, iar azi la ora 20 mi-au intrat pe ING (am cerut pe external card). Deci metoda asta dureaza o zi. Nu e la fel ca FCP si are un pas extra (withdraw to external card, pana avem cardurile), dar pare cea mai buna solutie momentan.
ralucka

Sa speram ca maineavem banii pe card 😊 am dat prin paxum pe 1
No avatar
Eva101

AnnaME;12772 wrote: Da, in Canada nu e zi libera. Poate or fi banci intermediare care au avut liber? Probabil numarul mic de oameni era indeajuns inainte, dar intr-adevar, trebuie sa angajeze extra avand in vedere cat de multi vor folosi paxum de acum inainte, daca vor sa ii foloseasca lumea.

Eu am fost nevoita sa cer prin Wire Transfer in ING pe data de 16 banii de pe mfc, a durat fix 2 saptamani, i-am primit acum 2 zile :)) credeam ca o iau razna la cat am asteptat, fara sa stiu nimic exact. Ieri pe 1 am cerut prin paxum, dupa-amiaza ii aveam in contul de paxum, iar azi la ora 20 mi-au intrat pe ING (am cerut pe external card). Deci metoda asta dureaza o zi. Nu e la fel ca FCP si are un pas extra (withdraw to external card, pana avem cardurile), dar pare cea mai buna solutie momentan.

Pai ce legatura au bancile intermediare cu faptul ca banii nu au ajuns din chaturbate in contul de paxum? :) eu vorbeam despre o plata facuta de chaturbate (cu tot cu email de confirmare) ieri care inca nu a intrat desi de obicei dura cateva ore. Asa cum s-a intamplat cu o plata trimisa de chaturbate azi care a intrat in paxum in cateva ore.

Prin wire transfer/EFT stiu ca dureaza mai mult ca si eu astept de pe 20 un transfer. Dar era vorba de daily payments.

Oricum, Octav si Chris (ambii de la paxum) au spus ca e vina chaturbate si sa ii contactez pe ei. Asa am si facut si astept raspuns...
arabu1988

ralucka;12773 wrote: Sa speram ca maineavem banii pe card 😊 am dat prin paxum pe 1

da maine o sa ai banii sigur te uremersc sa imi dai o cafe :)))
We only have what we Give
No avatar
AnnaME

aaa am inteles, nu are nici-o legatura :))
ralucka

Da 😂😂😂 raiffeisen astia sunt mai inceti a ?
arabu1988

ralucka;12786 wrote: Da  raiffeisen astia sunt mai inceti a ?

2 zile eu zic ca e bn dar intre ora 2 - 3
We only have what we Give
No avatar
pallino

Is possible write only 1 serious message? Who have paxum account verificate 100% receive USD from chaturbate? Yes or no? Who ask WIRE TRANSFER 45usd fees from chaturbate to bank receive payment? Yes or no? The same question with repayments. Yes or no? Thanks
No avatar
Mihmiha

Buun. S-a activat contul. Multumesc de ajutor. Acum...ideea e in felul urmator. Deocamdata am de luat doar 100$. Cum ar fi mai rentabil sa ii iau? Pe card extern? Daca e mai rentabil prin alta metoda,ce trebuie sa adaug? Numar de cont sau cum functioneaza? Am card Visa in lei. Cardul extern il adaug exact atunci cand fac transferul sau il pot adauga undeva prin setari?
Iar pentru cardul lor..am vazut ca au livrarea standard. E prin posta,nu? Daca eu stau in chirie si postasul nu ma stie cum aflu cand a ajuns? La livrarea express cat costa? Am o gramada de intrebari... Multumesc
Scrie răspuns