experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

AnnaME;12741 wrote: trebuie sa iti dam noi pizza la cat ne-ai ajutat cu info :))

mai glumim si noi nah corina are avatar Buy me pizza de asta am dat o pizza :D :)))
oricum o fac cu drag sincer :( sper ca rmanem toti aici ca o familia si sa ne ajutem unu pe altu nu doar in payment si in general orice legat de videochat
We only have what we Give
arabu1988

ellabalea;12743 wrote: asta e acum trebuie sa astept ca nu mai pot da inapoi..am vrut sa fac pe external card da am fost cam chiara si nu vazusem casuta care trebuie bifata....data viitoare o sa stiu!!nu mai moare propietarul daca mai asteapta cateva zile

da bine inteles spui si tu ca astept la randul tau si uite asa :)) ca asa vrea firstchoice :(
No avatar
ellabalea

arabu1988;12745 wrote: mai glumim si noi nah corina are avatar Buy me pizza de asta am dat o pizza :D :)))
oricum o fac cu drag sincer :( sper ca rmanem toti aici ca o familia si sa ne ajutem unu pe altu nu doar in payment si in general orice legat de videochat

asa e frumos...ca daca nu ne intelegem noi intre noi...nu ne mai intelege nimeni :))))
No avatar
ellabalea

arabu1988;12746 wrote: da bine inteles spui si tu ca astept la randul tau si uite asa :)) ca asa vrea firstchoice :(

nici nu stiu ce sa ii spun sa ma astepte:)))))
No avatar
Eva101

arabu1988;12729 wrote: daca nu ai facut daily payment dureza cred ca inca o zi pana intra banii de la cb sau chiar 2 zile

Am facut eu Daily Payment exact inainte si am primit mail de confirmare de la chaturbate ieri ca au tirmis banii catree paxum insa nu au ajuns nici pana acum in contul de paxum, desi de obicei dura doar cateva ore.
No avatar
Eva101

ellabalea;12743 wrote: asta e acum trebuie sa astept ca nu mai pot da inapoi..am vrut sa fac pe external card da am fost cam chiara si nu vazusem casuta care trebuie bifata....data viitoare o sa stiu!!nu mai moare propietarul daca mai asteapta cateva zile

Eu am facut EFT pe 20 Aprilie si inca nu au ajuns banii. Deci spune-i proprietarului ca dureaza mai mult de cateva zile.
arabu1988

Eva101;12751 wrote: Am facut eu Daily Payment exact inainte si am primit mail de confirmare de la chaturbate ieri ca au tirmis banii catree paxum insa nu au ajuns nici pana acum in contul de paxum, desi de obicei dura doar cateva ore.

dia mail la support atunci
No avatar
Eva101

arabu1988;12753 wrote: dia mail la support atunci

Am ticket deschis la support de pe 27 si inca nu a raspuns nimeni. Credeam ca se stie deja ca nu raspunde nimeni la paxum la support. Twitter-ul este plin de postari, cauta doar #paxum si te convingi. I-am dat mail mai devreme lui Octa, sper sa imi raspunda si sa ma poata ajuta.

Nici mie nu imi face deloc placere sa pierd timp cautand solutii la probleme care nu ar trebui sa existe. Si nu mi se pare normal sa trebuiasca s aimi fac griji pentru banii mei sau sa ma rog pe forumuri si pe twitter de Octav sau de Chris sa ma ajute. Normal ar fi sa se rezolve totul prin support, dar iata ca nu se intampla asa.
No avatar
July

Eva101;12751 wrote: Am facut eu Daily Payment exact inainte si am primit mail de confirmare de la chaturbate ieri ca au tirmis banii catree paxum insa nu au ajuns nici pana acum in contul de paxum, desi de obicei dura doar cateva ore.
Exact la fel si eu. Ieri am primit email de la CB ca au fost trimisi in Paxum si nu i-am vazut inca. Mai asteptam... Dar sunt umpic dezamagita caci eram obijnuita cu FCP.Pe 16 si 1 la ora 12,13 aveam banii in cont 😕
No avatar
AnnaME

poate are legatura cu faptul ca ieri a fost 1 mai? mda, e aiurea fara FCP, si eu eram obisnuita sa ii scot la pranz in aceeasi zi. asta e, ne obisnuim cu noua metoda acum.
Scrie răspuns