Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
AnnaME;12741 wrote: trebuie sa iti dam noi pizza la cat ne-ai ajutat cu info )
mai glumim si noi nah corina are avatar Buy me pizza de asta am dat o pizza ))
oricum o fac cu drag sincer sper ca rmanem toti aici ca o familia si sa ne ajutem unu pe altu nu doar in payment si in general orice legat de videochat
ellabalea;12743 wrote: asta e acum trebuie sa astept ca nu mai pot da inapoi..am vrut sa fac pe external card da am fost cam chiara si nu vazusem casuta care trebuie bifata....data viitoare o sa stiu!!nu mai moare propietarul daca mai asteapta cateva zile
da bine inteles spui si tu ca astept la randul tau si uite asa ) ca asa vrea firstchoice
arabu1988;12745 wrote: mai glumim si noi nah corina are avatar Buy me pizza de asta am dat o pizza ))
oricum o fac cu drag sincer sper ca rmanem toti aici ca o familia si sa ne ajutem unu pe altu nu doar in payment si in general orice legat de videochat
asa e frumos...ca daca nu ne intelegem noi intre noi...nu ne mai intelege nimeni )))
arabu1988;12729 wrote: daca nu ai facut daily payment dureza cred ca inca o zi pana intra banii de la cb sau chiar 2 zile
Am facut eu Daily Payment exact inainte si am primit mail de confirmare de la chaturbate ieri ca au tirmis banii catree paxum insa nu au ajuns nici pana acum in contul de paxum, desi de obicei dura doar cateva ore.
ellabalea;12743 wrote: asta e acum trebuie sa astept ca nu mai pot da inapoi..am vrut sa fac pe external card da am fost cam chiara si nu vazusem casuta care trebuie bifata....data viitoare o sa stiu!!nu mai moare propietarul daca mai asteapta cateva zile
Eu am facut EFT pe 20 Aprilie si inca nu au ajuns banii. Deci spune-i proprietarului ca dureaza mai mult de cateva zile.
Eva101;12751 wrote: Am facut eu Daily Payment exact inainte si am primit mail de confirmare de la chaturbate ieri ca au tirmis banii catree paxum insa nu au ajuns nici pana acum in contul de paxum, desi de obicei dura doar cateva ore.
Am ticket deschis la support de pe 27 si inca nu a raspuns nimeni. Credeam ca se stie deja ca nu raspunde nimeni la paxum la support. Twitter-ul este plin de postari, cauta doar #paxum si te convingi. I-am dat mail mai devreme lui Octa, sper sa imi raspunda si sa ma poata ajuta.
Nici mie nu imi face deloc placere sa pierd timp cautand solutii la probleme care nu ar trebui sa existe. Si nu mi se pare normal sa trebuiasca s aimi fac griji pentru banii mei sau sa ma rog pe forumuri si pe twitter de Octav sau de Chris sa ma ajute. Normal ar fi sa se rezolve totul prin support, dar iata ca nu se intampla asa.
Eva101;12751 wrote: Am facut eu Daily Payment exact inainte si am primit mail de confirmare de la chaturbate ieri ca au tirmis banii catree paxum insa nu au ajuns nici pana acum in contul de paxum, desi de obicei dura doar cateva ore.
Exact la fel si eu. Ieri am primit email de la CB ca au fost trimisi in Paxum si nu i-am vazut inca. Mai asteptam... Dar sunt umpic dezamagita caci eram obijnuita cu FCP.Pe 16 si 1 la ora 12,13 aveam banii in cont
poate are legatura cu faptul ca ieri a fost 1 mai? mda, e aiurea fara FCP, si eu eram obisnuita sa ii scot la pranz in aceeasi zi. asta e, ne obisnuim cu noua metoda acum.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”