arabu1988;12712 wrote: buna
name on card poate fi modificat asa ca incearca si vezi daca iti accpete daca nu dai mail la octav si intreaba
Cand spun card extern, ma refer la cel de la ING.
La Paxum am de ex Ioana Popa
Pe cardul ING Ioana Geanina Popa.
Sa fie vreo problema?
PS: evident, sunt nume fictive.
experienta mea cu paxum recente
Julia21;12721 wrote: Cand spun card extern, ma refer la cel de la ING.
Sa fie vreo problema?
am inteles asta eu vreau sa zic cand adaug cardul tau Romanesc pentru sa fac transfer to external acolo apare automat numele tau in paxum si acolo poti sa faci modificare in cazul ca nu accepte modificare asta inseamna trebuie sa vb cu OCTAV si explic exact cum sta treaba
succes
Sa fie vreo problema?
am inteles asta eu vreau sa zic cand adaug cardul tau Romanesc pentru sa fac transfer to external acolo apare automat numele tau in paxum si acolo poti sa faci modificare in cazul ca nu accepte modificare asta inseamna trebuie sa vb cu OCTAV si explic exact cum sta treaba
succes
We only have what we Give
arabu1988;12722 wrote: am inteles asta eu vreau sa zic cand adaug cardul tau Romanesc pentru sa fac transfer to external acolo apare automat numele tau in paxum si acolo poti sa faci modificare in cazul ca nu accepte modificare asta inseamna trebuie sa vb cu OCTAV si explic exact cum sta treaba
succes
Am inteles
succes
Am inteles
nicu7650;12726 wrote: Intrebare. Pe data de 30.04, am convertit tokeni din CB in paxum au trecut 2 zile si nu a aparut nici un ban in contul de paxum, contul este verificat , ca vad in colt , ca scrie Verified, nu vad care este problema?
daca nu ai facut daily payment dureza cred ca inca o zi pana intra banii de la cb sau chiar 2 zile
daca nu ai facut daily payment dureza cred ca inca o zi pana intra banii de la cb sau chiar 2 zile
We only have what we Give
nicu7650;12726 wrote: Intrebare. Pe data de 30.04, am convertit tokeni din CB in paxum au trecut 2 zile si nu a aparut nici un ban in contul de paxum, contul este verificat , ca vad in colt , ca scrie Verified, nu vad care este problema?
Salut Nicu. Si eu lucrez tot pe CB. Dupa fiecare perioada (1-15 , respectiv 16-30 sa zicem) dureaza 7 zile pana cand cei de la CB fac transferul, unerori mai mult.
Salut Nicu. Si eu lucrez tot pe CB. Dupa fiecare perioada (1-15 , respectiv 16-30 sa zicem) dureaza 7 zile pana cand cei de la CB fac transferul, unerori mai mult.
I do a thing called What I want.B-)