cosmo payment
Baby;12723 wrote: Dupa ce a fost activat contul paxum..trebuie cerut card paxum sau poți să transferi de pe contul personal paxum către un cont deja existent..gen brd ? Dacă eu deja am cont si card brd
nu este obigatoriu sa fac cerere de card paxum il fac cand vrei pana atunci sa fac transfer to external card folsonid cardu tau romanesc in afara de cardur de la BCR si unii cardur de la BCR pe care nu stiu care sunt sincer dar cand adaug cardu tau romanesc ca sa faci transfer iti arata acolo daca cardu tau este ok si poti primii banii pe ea in cazul de nu iti spune ceva de gent cardu tau not accepted
succes
nu este obigatoriu sa fac cerere de card paxum il fac cand vrei pana atunci sa fac transfer to external card folsonid cardu tau romanesc in afara de cardur de la BCR si unii cardur de la BCR pe care nu stiu care sunt sincer dar cand adaug cardu tau romanesc ca sa faci transfer iti arata acolo daca cardu tau este ok si poti primii banii pe ea in cazul de nu iti spune ceva de gent cardu tau not accepted
succes
We only have what we Give
-
Cristina22
Baby;12754 wrote: Si daca faci transfer din contul de paxum către contul personal , Anaful nu sesizează ca ai un venit extra?
Eu una cred ca e mult mai probabil sa sesizeze asa decat prin cosmo.. sesizeaza ei si prin cosmo dar macar nu le dam totul la nas
Eu una cred ca e mult mai probabil sa sesizeze asa decat prin cosmo.. sesizeaza ei si prin cosmo dar macar nu le dam totul la nas
-
Cristina22
Cineva care a primit bani de la cb prin cosmo? Si in cate zile. Astept de miercurea trecuta si nimic
-
cosmicfox666
Cristina22;12800 wrote: Cineva care a primit bani de la cb prin cosmo? Si in cate zile. Astept de miercurea trecuta si nimic
am primit banii prin cosmo dupa 7 zile, fiind prima plata. in momentul in care am primit banii contul a fost verificat si activat
oricum, am schimbat spre paxum, avand in vedere ca au daily payout inchis si cine stie cat mai dureaza...
am primit banii prin cosmo dupa 7 zile, fiind prima plata. in momentul in care am primit banii contul a fost verificat si activat
oricum, am schimbat spre paxum, avand in vedere ca au daily payout inchis si cine stie cat mai dureaza...
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
-
Cristina22
cosmicfox666;12801 wrote: am primit banii prin cosmo dupa 7 zile, fiind prima plata. in momentul in care am primit banii contul a fost verificat si activat 
Multumesc. Eu inca nu am primit cardul de la Paxum si cred ca va mai dura ceva pana va ajunge.
Multumesc. Eu inca nu am primit cardul de la Paxum si cred ca va mai dura ceva pana va ajunge.
-
cosmicfox666
Cristina22;12806 wrote: Multumesc. Eu inca nu am primit cardul de la Paxum si cred ca va mai dura ceva pana va ajunge.
Nici eu nu am primit cardul de la paxum. Am cautat pe net si am vazut ca la ING poti sa ti faci cont online si a doua zi te duci frumusel la banca si iti ridici cardul. Daca merge asa am scapat de orice grija. De pe paxum ii dau witthdraw to external card si a doua zi am banii pe card. Va anunt maine cand ma intorc de la banca
chiar sper sa-mi dea cardul pe loc, cum scrie la ei pe site
Ps. Nu poti folosi carduri de la bcr si unele de la brd.
Nici eu nu am primit cardul de la paxum. Am cautat pe net si am vazut ca la ING poti sa ti faci cont online si a doua zi te duci frumusel la banca si iti ridici cardul. Daca merge asa am scapat de orice grija. De pe paxum ii dau witthdraw to external card si a doua zi am banii pe card. Va anunt maine cand ma intorc de la banca
Ps. Nu poti folosi carduri de la bcr si unele de la brd.
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord