experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Robinho

arabu1988;12659 wrote: acum e mai clear vai Romana mea =)) spui de la incput ca inca nu ai adugat cardul :))

la Billing Address trebuie sa adaug Adrese care este in extras de cont si sa nu fie mai complicat te duc frumos acum la banca si iti schimb adrese ta

eu as merge sa schimb adresa dar nu am inca pe bulletin noua adresa ,cea care este si confirmata de paxum,crezi ca o schimba daca nu am pe buletin inca ?
Ms pt raspunsuri
No avatar
marcel

Buna . Mi am facut cont si la epayments si paxum . Ce trebuie sa le dau celor de la cb sa imi intre banii pe cont ? Doar emailul inregistrat pe paxum / epayments ? E la fel ca la firstchoice ? Multumesc!
arabu1988

marcel;12663 wrote: Buna . Mi am facut cont si la epayments si paxum . Ce trebuie sa le dau celor de la cb sa imi intre banii pe cont ? Doar emailul inregistrat pe paxum / epayments ? E la fel ca la firstchoice ? Multumesc!

Buna
da sa complictez doar emailu nimic mai multi si sa astept banii pana intra pe cont altceva nu apare nimic la tine pe contu tau paxum ca la firstchoice adica nu apare FUNDING SOURCES cum e la firstchoice
depre Epayments nu stiu dar parera mea Paxum mai sigur si mai rapid si bine inteles tu faci cum crezi ca e mai bine pentru tine
SUCCES
We only have what we Give
No avatar
AnnaME

arabu1988, banii ti-au intrat pe card de fiecare data a doua zi dupa ce i-ai dat withdraw to external card? sau au fost si mai multe zile cateodata? si stii cumva daca intra dupa o anumita ora? merci!
arabu1988

AnnaME;12672 wrote: arabu1988, banii ti-au intrat pe card de fiecare data a doua zi dupa ce i-ai dat withdraw to external card? sau au fost si mai multe zile cateodata? si stii cumva daca intra dupa o anumita ora? merci!

buna
da dupa 2 zile dupa ora 15 asa e la raiffesen bank
cu plecere
No avatar
AnnaME

adica daca i-am dat withdraw ieri, imi intra azi? dupa 2 zile inseamna ca ar intra maine :)) scuze ca te zapacesc, vreau doar sa ma asigur ca am inteles
arabu1988

AnnaME;12674 wrote: adica daca i-am dat withdraw ieri, imi intra azi? dupa 2 zile inseamna ca ar intra maine :)) scuze ca te zapacesc, vreau doar sa ma asigur ca am inteles

ieri a fost 1 mai vacanta asa ca intra maine cel tarziu sigur
nu e niciun zapacele
No avatar
Arianababe

Hey!

Am observat ca daca retragi mai mult pe card extern, ai comisionul mai rentabil. Suma maxima pe care o poti retrage pe card este de 1000$? Sau se poate spre exemplu si 2000$ deodata?
No avatar
Mihmiha

Buna. Am creat si eu cont de Paxum,dar maine se fac 2 saptamani deja de cand am aplicat.Am depus documentele,dar tot nu e verificat contul. Pe email nu am primit nimic in perioada asta de unde sa deduc ca mi-ar mai cere si alte documente...
Unde vad daca imi cer ceva extra?..sau sunt chiar atat de multe conturi incat nu au reusit nici acum sa il verifice si pe al meu? Am incercat sa deschid alt cont,mi-au zis ca in 72 ore primesc raspuns...si nimic nici aici. Multumesc
arabu1988

Mihmiha;12698 wrote: Buna. Am creat si eu cont de Paxum,dar maine se fac 2 saptamani deja de cand am aplicat.Am depus documentele,dar tot nu e verificat contul. Pe email nu am primit nimic in perioada asta de unde sa deduc ca mi-ar mai cere si alte documente...
Unde vad daca imi cer ceva extra?..sau sunt chiar atat de multe conturi incat nu au reusit nici acum sa il verifice si pe al meu? Am incercat sa deschid alt cont,mi-au zis ca in 72 ore primesc raspuns...si nimic nici aici. Multumesc

buna
dai mail la octav@paxum.cun in limba romana din email tau paxum si spui asta si te ajute
succes
Scrie răspuns