Plata Ifriends??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Yvonne

Buna tuturor. In primul rand va multumesc pentru toate info postate pe acest forum. M-au ajutat mult, mai ales in perioada asta tulbure cu FCP-ul. Vad ca nu prea se scrie de Ifriends..poate lumea nu prea lucreaza pe el sau nu e nimeni nemultumit de ei=)). As avea si eu 2 intrebari: v-ati primit plata prin Cosmo de pe IFR? (ar fi vreo 3 plus cea blocata in FCP de pe 7 aprilie). Si a 2-a..cei care si-ai primit deja cardul de Cosmo..spuneti, va rog, din CE ORAS SUNTETI? ca eu am impresia ca sunt lasata ultima de pe Planeta:)). Citesc..''azi am primit''..''si eu am primit'..''am activat''...''am scos bani''..si eu, sufletul. Contul este facut si aprobat de pe 18 aprilie..cu o zi inainte chiar sa-l introduca IFR ul ca metoda de plata. Ma bucuram eu ca am fost inspirata. Aha..degeaba, se pare. Macar asa..as sti ca doar Buc l-a primit..si as sta mai linistita/:). Multumesc!
No avatar
Yvonne

Nimeni nu lucreaza pe Ifr?
No avatar
Ducesa

Buna! Eu lucrez. Inca nu am primit nimic. Am tot vorbit si cu ei si cu cei de la cosmopaymant si nicio data exacta sau detalii.
No avatar
Yvonne

Eu am primit plata de pe 23. Cea de pe 30 nu inca. Sper sa nu dureze mereu 6 zile lucratoare, insa🤔.
No avatar
Ducesa

Inainte intrau miercurea. Acum e vineri si nimic. Sa inteleg ca la tine a durat 6 zile incepand cu ziua de luni? Am vorbit cu suportul si imi trimit doar o parte din bani pentru ca mai sunt blocati pe firstchoise. Ti s a intamplat si tie?
No avatar
Yvonne

Da. 6 zile de la plata de pe 23. Cica prima dureaza mai mult, dar se pare ca si cea de pe 30 dureaza mai mult decat trebuie. Oricum n-am ce face decat sa astept. Inainte intrau miercurea fiindca era FCP. Sper ca incet incet lucrurile sa revina la normal, si sa nu dureze mai mult de 1-2 zile lucratoare.
No avatar
cece

am vorbit eu acum cu ei ca asteptam o plata si imi zic oamenii ca cica banii de cand a fost faza cu fcp sunt blocati la fcp desi nici un site nu a avut problema asta si nici nu mi apare pe cont ca mi i ar fi trimis. miroase a vrajeala din partea ifriends... am stat a proasta sa astept sa mi intre banii 2 saptamani pe cosmo ca sa mi zica astia ca nici nu i au trimis ca vezi doamne sunt blocati ugh imi vine nici sa nu mai intru pe site ul lor la munca
No avatar
Yvonne

MARE vrajeala, nu asa! Ia intra la FCP, la support, si vezi ca ei spun ca au trimis TOATE platile site-urilor! De asemenea, cer si un nr de referinta al "platii". Il gasesti la "payments". Insa cand am transmis acel cod celor de la FCP, ce sa vezi..NU e valid! Vorbim de plata de pe 9 aprilie, cu o zi inainte sa cada FCP-ul.
No avatar
cece

Yvonne;13418 wrote: MARE vrajeala, nu asa! Ia intra la FCP, la support, si vezi ca ei spun ca au trimis TOATE platile site-urilor! De asemenea, cer si un nr de referinta al "platii". Il gasesti la "payments". Insa cand am transmis acel cod celor de la FCP, ce sa vezi..NU e valid! Vorbim de plata de pe 9 aprilie, cu o zi inainte sa cada FCP-ul.

le am zis ca asta nu s a intamplat la nici un al site ...si am intrebat cand cred ca imi primesc banii si cica nu stiu cand ii "recupereaza" ... fac un ban pe spinrea noastra nu e de ajuns cate comisioane isi iau... posibil nici sa nu i mai vedem
No avatar
Yvonne

Exact! S-au contrazis in multe. Initial au zis ca au banii..si sa punem platile pe "hold", ca masura de precautie, pt ca apoi sa spuna ca i-au trimis deja si ca FCP-ul ii are. Cei de la FCP zic ca toti banii au fost inapoiati site urilor..si din moment ce INCA mai raspund la support, tind sa-i si cred.
Scrie răspuns