luna augsut videochat la eforie sud
-
inteprinzator
buna ziua ,detin o vila la eforie sud este compusa din 4 apartamente fiecare apartament avand 2 camere baie si bucatarie (momentan disponibile doar3 ap)Propunerea mea este de a gasi doritoare (pe luna august) de a-si face concediu si tot in acelasi timp sa si munceasca....astept propuneri si scuze daca am deranjat pe cineva cu anuntul meu
Nu as risca. Probabil se merge pe ideea ca fiecare persoana sa foloseasca propriul PC - cel putin asa mi s-ar parea firesc. Sa folosesc un alt PC/laptop...mi se pare putin ciudat. Este vorba de conturi personale, tranzactii etc. Nu este o joaca. In plus, eu oricum colaborez din studio. Nici nu se compara conditiile pe care le am aici cu cele pe care le-as avea in alta parte. Fiecare decide ce considera ca este mai bine pentru sine.
inteprinzator;3401 wrote: buna ziua ,detin o vila la eforie sud este compusa din 4 apartamente fiecare apartament avand 2 camere baie si bucatarie (momentan disponibile doar3 ap)Propunerea mea este de a gasi doritoare (pe luna august) de a-si face concediu si tot in acelasi timp sa si munceasca....astept propuneri si scuze daca am deranjat pe cineva cu anuntul meu
Inteleg propunerea, desi banuiesc ca nu este valabila si pentru modelele de sex masculin. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Se plateste cazarea? Daca nu, cat este procentul? Daca se retine procent sau se plateste cazarea, de ce ar alege modelele sa isi petreaca "vacanta" la voi si nu ar alege sa se cazeze intr-o camera (de hotel de exemplu) si sa foloseasca un laptop daca ar dori sa lucreze? La urma urmei, este posibil (din mai multe puncte de vedere) sa fie mai avantajos sa stea cazate la un hotel.
PS: Recomand modelelor care se gandesc sa accepte aceasta "oferta", sa se gandeasca bine deoarece, cum s-a mai spus, pot ramane "dovezi" compromitatoare in PC.
-
inteprinzator
Dupa cum vezi nick.name.ul meu este inteprinzator deoarece avand acea vila m.am gandit sa fac un studio (videochat), fiind un novice in astfel de afacere m-am gandit sa invit modele de pe acest forum pt a-mi face o idee despre astfel de afacere. Vila am cumparat.o anul trecut in vederea cazarii turistilor,eu sunt din braila si detin 4 magazine alimentare si nu am timp sa ma ocup cu cazarea turistilor de aceea am optat pentru studio(camerele sun ideale pt videochat)Studiind problema mai in profunzime mi-am dat seama ca si aceasta afacere este destul de complicata....Totusi daca nu va deranjeaza prezenta mea printre voi o sa imi permit sa va spionez (discutiile) sa invatz din experientele voastre si poate o sa deschid acel studio la eforie.Cand am facut invitatia nu m.am gandit la bani,doar vroiam sa ma conving ca merita sa investesc intr.o astfel de afacere...Nu detin nici un fel de calculator iar net.ul e foarte slab(wii.fii) acolo nu mi.a trecut prin cap ca fiecare model trebuie sa aiba calculatorul sau deoarece detine date personale.CONCLUZIA doresc sa investesc in astfel de afacere si nu am nimic impotriva daca sunt fete,baieti,cupluri etc.Important e sa mearga afacerea....