Cum se poate face cont pe Chaturbate
Buna Lollypop. Da, poti lucra intre timp ce vine cardul. Banii se vor strange in cont iar cand soseste cardul ii poti retrage. Deasemenea ii poti retrage si mai devreme, daca adaugi un cont bancar in contul Paxum.
Important este contul de Paxum si cel de Chaturbate sa fie verificat si aprobat.
Succes!
Important este contul de Paxum si cel de Chaturbate sa fie verificat si aprobat.
Succes!
Inregistrare Model Bongacams
Emily help te rog.. Am făcut cont de chaturbate, cont de paxum, le-am conectat.. Am reușit sa realizez un câștig de 2000tks în 3zile însa am dat convert tokens to cash în data de 26.. Pot da la sfârșitul fiecărei zile iar ei se vor strânge acolo și-mi vor fi trimiși la sfârșitul perioadei? Sau trebuie sa dau concert to Cash doar la sfârșitul perioadei? Îmi apare în acel tabel cum ca sunt 103$.Mulțumesc!!
Buna Angelbody. Da, poti da la sfarsitul fiecarei zile, convert tokens to cash. La sfarsitul unei perioade de plata Chaturbate va calcula sumele de bani castigate si ii vor trimite automat in contul Paxum.
Deasemenea Chaturbate detine si optiunea Daily payout (Plata zilnică).
Poti opta si pentru optiunea plata zilnică, care se poate realiza in urma convertiri tokens to cash. Pentru aceasta plata la zi catre contul Paxum se va percepe un mic comision. Castigurile vor ajunge in cont in 1, 2 zile lucratoare.
Succes!
Deasemenea Chaturbate detine si optiunea Daily payout (Plata zilnică).
Poti opta si pentru optiunea plata zilnică, care se poate realiza in urma convertiri tokens to cash. Pentru aceasta plata la zi catre contul Paxum se va percepe un mic comision. Castigurile vor ajunge in cont in 1, 2 zile lucratoare.
Succes!
Chaturbate a introdus recent o nouă tehnologie de streaming care permite difuzarea din browser fara a necesita activarea Flash Player. Optiunea este inca in versiunea Beta si poate fi accesata din pagina Chaturbate Broadcaster.
Succes!
Succes!
https://chaturbate.com/
Promo si promovare pe prima pagina pentru modelele noi . Bonus la inregistrare.
Realizare gratuita profil model personalizat CHATURBATE pentru o vizibilitate buna on-line.
Consultanta in alegerea echipamentului, configurare Pc lumini camera video emisie FULL HD
Webmaster Chaturbate
emi_bog@yahoo.com
Promo si promovare pe prima pagina pentru modelele noi . Bonus la inregistrare.
Realizare gratuita profil model personalizat CHATURBATE pentru o vizibilitate buna on-line.
Consultanta in alegerea echipamentului, configurare Pc lumini camera video emisie FULL HD
Webmaster Chaturbate
emi_bog@yahoo.com
http://bobytare.chaturbate.com/
Membrii pot viziona videoclipuri, auzi sunet direct din browser pe telefonul mobil. Deasemenea este disponibila si difuzare camerei web direct de pe telefonul mobil. Cu toate ca nu sunt disponibile toate functiile, modelele si membrii se pot bucura de Chaturbate pe telefonul mobil sau tableta.
Succes!
Succes!