Vreau sa ma angajez la best studios
Hei, eu te sfatuiesc sa cauti foarte, foarte, foarte bine inainte despre fiecare studio in parte. si eu am facut asta la inceput!!! am ajuns la Manequeen si sunt super incantata! in alta ordine de idei, n-am auzit nimic rau despre Best, dar te sfatuiesc sa mergi la mai multe interviuri inainte sa te decizi! pupiii
Ana, nu mi-o lua in nume de rau, dar mi-au mai cerut niste fete adresa de e-mail/nr de tel si nu am vrut sa intru in chestia asta. si iti explic imediat si de ce: multa lume crede ca m-a pus cineva de la studioul la care lucrez sa imi fac cont si sa laud, sau ceva de genul asta. si chiar nu vreau sa se creeze o astfel de impresie 
raspund la orice intrebare, aici, cu mare drag! pup
raspund la orice intrebare, aici, cu mare drag! pup
- Best Studios
Buna Anutza155!
Iti multumim pentru interesul fata de Best Studios. Pentru a-ti forma o parere obiectiva, cel mai indicat este sa ne vizitezi. O sa fie o intalnire relaxanta in care iti vom arata ce inseamna sa lucrezi in familia noastra. Vei cunoaste avantajele, beneficiile, dar si realitatea care presupune seriozitate. Te asteptam cu drag!
www.beststudios.ro sau 0730 752 752
Iti multumim pentru interesul fata de Best Studios. Pentru a-ti forma o parere obiectiva, cel mai indicat este sa ne vizitezi. O sa fie o intalnire relaxanta in care iti vom arata ce inseamna sa lucrezi in familia noastra. Vei cunoaste avantajele, beneficiile, dar si realitatea care presupune seriozitate. Te asteptam cu drag!
Bună, Anutza.
Eu lucrez la Best Studios și sunt mulțumită din toate punctele de vedere. Beneficiezi de program de lucru flexibil, ai cazare gratuita dacă nu locuiești în București, serviciile de beauty & hairstyling nu îți lipsesc înainte să intri online, iar echipa este foarte primitoare. Sper că ți-am fost de ajutor, cel mai bine este să mergi la sediul lor să te convingi singură. Sigur o să îți placă dacă într-adevăr privești cu seriozitate și implicare acest job. Te pup și succes!:x
Eu lucrez la Best Studios și sunt mulțumită din toate punctele de vedere. Beneficiezi de program de lucru flexibil, ai cazare gratuita dacă nu locuiești în București, serviciile de beauty & hairstyling nu îți lipsesc înainte să intri online, iar echipa este foarte primitoare. Sper că ți-am fost de ajutor, cel mai bine este să mergi la sediul lor să te convingi singură. Sigur o să îți placă dacă într-adevăr privești cu seriozitate și implicare acest job. Te pup și succes!:x