Cum să faci cei mai mulți bani ca și model de videochat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Roddi

Trainer Heylux;n46613 wrote: Buna, tuturor! :) Indiferent daca colaborati cu un studio in momentul e fata sau ca si modele independente, consider ca acest material o sa va indrume pe parcursul activitatii voastre. Va atasez un Top 5 lucruri importante prin care faci bani in videochat. Mult succes!

https://www.heylux.ro/blog/top-5-luc...videochat-iasi

Wow, super! Pe mine una ma ajuta foarte mult.
No avatar
Sexyrabbit

Elisa, unii oameni așa se simt ei bine, dacă își arată corpul în public! Sau, pe alții, pur și simplu nu-i deranjează dacă sunt văzuți... Nu e în regulă să-i judecăm pe alții, nu suntem cu toții la fel, și asta poate fi și în urma experiențelor de viață trăite... Nu toți am avut o viață sexuală normală, de exemplu!... Nu e cu nimic mai respectabil să stai să aștepți, îmbrăcată frumos în rochiță, să fii "luată în privat"...
No avatar
Celine

Buna ziua! Va rog am nevoie de ajutor! De când nu mai merge vizitixul nu mai pot lucra pe mai multe site-uri! Va rog spune ți mi, ce program sa descarc sa pot lucra pe mai multe site-uri??
No avatar
Intheshadow

Verysoft webcam..o cumperi..verysoft.com
No avatar
Celine

Și merg mai multe site-uri??
No avatar
Intheshadow

Normal,daca nu mergea nu te ajutam cu un raspuns
No avatar
Intheshadow

Nici macar un multumesc nu ai stiut sa scrii ca te am ajutat sa lucrezi din nou pe mai multe siteuri,unele dintre voi nu meritati nici macar un scuipat
No avatar
Celine

Buna fetelor! Am nevoie de sfaturile voastră! Am făcut pauza cam de 9 luni! M am reapucat! Lucrez de acasa! Problema este ca de 3 zile îmi vine sa inebunesc! Intru și nu fac nimic! Câțiva tk in 3 ore maxim ‘70… camscore pe MFC E VARZA!!pe Ctb iar nu mi mai merge! Cum sa ma ridic ce sa fac??? In condițiile astea după 3 ore ies… nu mai rezist ! Cum ați făcut după pauze lungi sa va reluați activitatea și sa faceți bănuți!!!??
No avatar
Lora33

Celine;n50688 wrote: Buna fetelor! Am nevoie de sfaturile voastră! Am făcut pauza cam de 9 luni! M am reapucat! Lucrez de acasa! Problema este ca de 3 zile îmi vine sa inebunesc! Intru și nu fac nimic! Câțiva tk in 3 ore maxim ‘70… camscore pe MFC E VARZA!!pe Ctb iar nu mi mai merge! Cum sa ma ridic ce sa fac??? In condițiile astea după 3 ore ies… nu mai rezist ! Cum ați făcut după pauze lungi sa va reluați activitatea și sa faceți bănuți!!!??

In 9 luni s-au schimbat multe pe chaturbate.Au schimbat algoritmul si il schimba periodic,membrii sunt mai rezervati,Am 7 ani de chaturbate,nimic nu mai este ca inainte.Sunt foarte rasisti,noi romancele avem cel mai slab trafic si controlat.Ce am putut observa eu este ca am trafic daca am oameni cu bani in camera,3-5 membrii cu bani si misca altfel.Parerea mea asta este,algoritmul nou ridica modele care au membrii cu bani in camera.Din pacate noi nu putem controla asta...deci tot impotriva modelelor au facut asta.Bineinteles,cu exceptia modelelor din US.
Cat despre MFC,am renuntat demult.Camscore ul,o tampenie pe vremurile astea de pandemie si razboi.Te constrang sa stai online ani,apoi in cateva luni scade camscore ul si ramai cu ochii in soare.
Din pacate nu iti pot recomanda nimic special.Razboiul a reusit in 20 zile sa duca site urile in cap.Asta vad eu...membrii sunt foarte rezervatii cu banii,nu si mai incarca noi nu avem trafic si ne invartim intr-un cerc vicios.
No avatar
Cristina061236

Razboiul a terminat tot ce se putea, nu stiu cum le merge altora ca am mai vazut activitate in alte camere....dar la mine gol...nu m am confruntat cu asaceva in 2 ani jum...
Scrie răspuns