Cum să faci cei mai mulți bani ca și model de videochat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
AmelieSlade

E foarte important sa ai program fix pe zi, sa stai cat mai mult timp online ceea ce se simte la bani, trebuie sa inveti ce le plac membrilor sa vada si cum sa le faci pe plac! Echipa de training e super importanta!
AlexandraP

Prea putine modele de videochat din Iasi isi iau in serios jobul. Asta e problema dupa parerea mea. Degeaba vine Lucky Studio sau Heylux si dau conditii si procente si de toate. Trebuie sa ai ore online, sa mai inveti un pic de engleza si sa mai ajungi pe la sala. Cate modele de videochat in iasi ati auzit ca merg la fitness undeva? Pai cum sa te ia membrul in privat daca tu arati aiurea. Eu incerc sa am grija de mine si asta se simte in incasari.
Elisa

Partea cea mai buna la forumul asta e sa vad ca videochatul in Iasi s-a profesionalizat mult in ultimul timp. Imi aduc aminte cand o prietena de-a mea se gandea sa se angajeze in videochat la Vixen. N-a fost decat la iinterviu si a plecat ca n-avea rost sa fie model acolo. Dar de la povesti din astea cu Vixen de acum o suta de ani la ce oportunitati sunt acum e cale lunga. Sunt tot mai multe studiouri de videochat in Iasi care lucreaza pe Jasmin pe Firt pe Streamate. Site-urile de free nu mai sunt la moda si asta iarasi e de bine. Numai fetele care se dezbraca si ele pe net mai sunt pe Chaturbate. Acum mai toate studiourile de videochat din Iasi care se respecta au trecut pe siteurile mari.
No avatar
SophyDavis

Sunt de acord cu toti cei/cele care ati spus despre orele online. Am inceput cu 8 ore online si apoi incet incet am inceput sa stau 10 ore. S-a vazut diferenta imediat. Cu cat stai mai mult online, mai ales la inceput, cu atat mai bine. Inca ceva foarte important este sa ai pe cineva care sa te instruiasca si apoi sa te sustina. Eu sunt foarte norocoasa pentru ca studioul la care lucrez( Studio 20) imi ofera tot ajutorul de care am nevoie.
FlaviaC

Buna! :2Ma numesc Flavia. Am optat pentru a ma prezenta la un interviu la studioul Heylux.Am aflat despre acest studio datorita comentariilor de pe forum. Eu sunt din Botosani si am varsta de m34 ani. Cunosc limba engleza la un nivel mediu-avansat.Am fost intampinata de o persoana pe care nu o cunoasteam. Se numea Claudia. Eram super emotionata si imi transpirau palmele :)))
Am ramas super impresionata de aspectul studioului.
In mometul de fata am un job. sunt casiera la Kauffland la mine in Botosani.Ma gandesc de mult sa fac videochat insa imi este dificil sa fac naveta Iasi-Botosani.Am avut cu Clauida i discutie libera si am aflat foarte multe detalii precum ca au un program flexibil. Programul meu este haotic.
Ma gandesc foarte serios sa ma mut in Iasi si sa incep o colaborare cu ei de la intai ianuarie, deoarece trebuie sa imi caut chirie pentru mine si copil si o gradinita cu program prelungit. Mi s-a parut un studio discret.
Trainer Heylux

FlaviaC;n43346 wrote: Buna! :2Ma numesc Flavia. Am optat pentru a ma prezenta la un interviu la studioul Heylux.Am aflat despre acest studio datorita comentariilor de pe forum. Eu sunt din Botosani si am varsta de m34 ani. Cunosc limba engleza la un nivel mediu-avansat.Am fost intampinata de o persoana pe care nu o cunoasteam. Se numea Claudia. Eram super emotionata si imi transpirau palmele :)))
Am ramas super impresionata de aspectul studioului.
In mometul de fata am un job. sunt casiera la Kauffland la mine in Botosani.Ma gandesc de mult sa fac videochat insa imi este dificil sa fac naveta Iasi-Botosani.Am avut cu Clauida i discutie libera si am aflat foarte multe detalii precum ca au un program flexibil. Programul meu este haotic.
Ma gandesc foarte serios sa ma mut in Iasi si sa incep o colaborare cu ei de la intai ianuarie, deoarece trebuie sa imi caut chirie pentru mine si copil si o gradinita cu program prelungit. Mi s-a parut un studio discret.

Ma bucur ca ti-a placut la noi! Te asteptam cu drag in echipa noastra! :2
Codrina

Heiiii!! Eu sunt Mary, am 23 de ani si sunt din Piatra Neamț. Am terminat scoala Postliceala Medicală din același oras.
Am lucrat la un studio din Piatra “,Enjoy”, se numeste, numai pe site-uri de free. Am renunțat la colaborare cu acel studio terminasem școala și am plecat in Germania ca asistenta medicală unde,din păcate, nu a reușit sa stau mai mult de o săptămâna din cauza stresului.
Am aflat de Heylux pe Facebook și a spus ca aceasta este jobul ideal pentru mine, am rămas impresionata de studio și abia astept sa incep colaborarea cu ei. M a atrsa foarte mult sistemul de plata la zi. in momentul de fata am niste cheltuieli.
As vrea sa incep de la 1 Ianuarie pentru ca atunci se va muta in IAsi la sora mea. :D
Adela

Hello! :) Eu sunt Adela. Vreau sa va impartasesc si eu experianta mea de la interviul sustinut la LuckyStudio. Am luat numarul de telefon cautand pe Google videochat Iasi.
I-am contactat si mi-a raspuns o fata pe nume Claudia care m-a invitat in aceeasi zi la interviu. Mi-a dat adresa si mi-a zis sa iau bonul pentru ca se ofera sa imi deconteze taxiul :D
Am fost acolo la ora 12;00. Am facut cunostinta cu Claudia si restul personalului cum ar fi: doamna manager, fetele dela make-up si trainerii de pe tura de dimineata. :P Toata lumea imi zambea !!! :D Se vedea clar ca era o atmosfera destinta.
Am mers insala de sedinta impreuna cu Claudia, m-a servit politicos cu o cafea si m a lasat 5 minute sa ma linistesc deoarece aveam emotii. Am avut o discutie libera, i-am explicat faptul ca sunt din Iasi, stau in Galata la socrii mei si am o fetita de 4 ani. Dupa acea discutie mi-a explicat intrand pe LiveJasmin ce inseama free chat si privat, cum arata un profil a unui model pe LiveJasmin si cum aarata pozele profesioanele facute de catre colegele ei. :)
Am zambit foarte mult deoarece claudia glumea cu mine si pentru a intelege mai usor cum functioneaza aceste site-uri. M-a intrebat daca am vreo teama si i-am zis ca sunt sceptica in ceea ce priveste sumele pe care le pot face pe astfel de site-uri. A intrat pe conturile modelelor din studio si mi-a aratat ce sume fac modelele in 2 saptamani. Am ramas uimita !!! :O
In concluzie, eu am fost multumita de ceea ce mi s-a oferit si chiar m-am programat a doua zi la sedinta foto.
Sper sa va ajute experienta mea!!!! puup
AlexandraD

La multi ani, fetelor ! Un an nou fericit si plin de bani sa avem ! :D
Am fost si eu la un interviu la Heylux. Din cate am aflt atunci Heylux, Luckystudio si preziosa fac parte din acelasi grup. Eu sunt din Iasi insa stau in Bucuresti. Lucrez la un salon de masaj erotic :)
Am 30 de ani si nu imi este rusine de jobul pe care il am in momentul de fata. Am mai lucrat in vchat acum 10 ani colaborand cu un studio, insa nu imi mai aduc aminte cum se numea si pe ce site-uri am lucrat. Am reincercat sa lucrez acum 2 ani, colaborand cu un alt studio pe Chaturbate si LiveJasmin. Nu am stat foarte mult, ci doar o saptamana.
Am aflat multe lucruri de la interviu cum ar fi orele online, tinute, pozitia in fata camerei etc.
Pot sa spun ca in privinta tinutelor nu imi fac griji, am o multime :)))
Ma gandesc sa renunt la jobul pe care il am acum si sa ma mut iar in Iasi. Astept sa plece mama in Italia pentru a putea reusi sa vin la studio. Nu mi-e teama e cava anume, din contra mi se pare mult mai fain ca totul e virtual.

Un studio pe placul meu, personal dragut, atat pot sa spun!
Abia astept sa se finalizeze preavizul de la jobul actual !

:*:*
Trainer Heylux

Adela;n43464 wrote: Hello! :) Eu sunt Adela. Vreau sa va impartasesc si eu experianta mea de la interviul sustinut la LuckyStudio. Am luat numarul de telefon cautand pe Google videochat Iasi.
I-am contactat si mi-a raspuns o fata pe nume Claudia care m-a invitat in aceeasi zi la interviu. Mi-a dat adresa si mi-a zis sa iau bonul pentru ca se ofera sa imi deconteze taxiul :D
Am fost acolo la ora 12;00. Am facut cunostinta cu Claudia si restul personalului cum ar fi: doamna manager, fetele dela make-up si trainerii de pe tura de dimineata. :P Toata lumea imi zambea !!! :D Se vedea clar ca era o atmosfera destinta.
Am mers insala de sedinta impreuna cu Claudia, m-a servit politicos cu o cafea si m a lasat 5 minute sa ma linistesc deoarece aveam emotii. Am avut o discutie libera, i-am explicat faptul ca sunt din Iasi, stau in Galata la socrii mei si am o fetita de 4 ani. Dupa acea discutie mi-a explicat intrand pe LiveJasmin ce inseama free chat si privat, cum arata un profil a unui model pe LiveJasmin si cum aarata pozele profesioanele facute de catre colegele ei. :)
Am zambit foarte mult deoarece claudia glumea cu mine si pentru a intelege mai usor cum functioneaza aceste site-uri. M-a intrebat daca am vreo teama si i-am zis ca sunt sceptica in ceea ce priveste sumele pe care le pot face pe astfel de site-uri. A intrat pe conturile modelelor din studio si mi-a aratat ce sume fac modelele in 2 saptamani. Am ramas uimita !!! :O
In concluzie, eu am fost multumita de ceea ce mi s-a oferit si chiar m-am programat a doua zi la sedinta foto.
Sper sa va ajute experienta mea!!!! puup

Te asteptam cu drag in echipa noastra ! :) :D
Scrie răspuns