Corina_P;n63322 wrote: Salutare! Am tot cautat sa gasesc un studio bun de videochat in Piatra, dar nu am avut succes. Chiar am nevoie de o recomandare, pentru ca as vrea sa incep. Stiti ceva bun pe aici?
Corina, sincer, nu cred ca vei gasi ceva serios in Piatra Neamt. Studiourile de aici sunt destul de slabe si nu ofera conditii decente. Iti recomand sa te uiti spre Iasi.Incearca Heylux si cred ca o sa fii multumita.
Cele mai bune studiouri de videochat din Piatra Neamt
Bianca_V;n63324 wrote: Am lucrat o vreme intr-un studio din Piatra Neamt, dar nu mi-a placut deloc. Managerii erau total nepregatiti si atmosfera era destul de tensionata. Nu am facut multi bani si am decis sa renunt.
Salut, Bianca! Daca vrei sa faci bani si sa ai o experienta buna, nu iti recomand studiourile din Neamt. Cel mai bine e sa mergi la Iasi, unde ai sanse reale sa faci bani si sa inveti. Sunt cateva studiouri mai mari si sigur gasesti ceva pe gustul tau.
Salut, Bianca! Daca vrei sa faci bani si sa ai o experienta buna, nu iti recomand studiourile din Neamt. Cel mai bine e sa mergi la Iasi, unde ai sanse reale sa faci bani si sa inveti. Sunt cateva studiouri mai mari si sigur gasesti ceva pe gustul tau.
Gina_T;n63325 wrote:
Da, m-ai cam pus pe ganduri, ce sa zic…. O sa mai vad ce fac. E foarte enervant ca n-am optiuni acasa dar asta este. Oricum e mullta plictiseala in orasul asta.
Da, m-ai cam pus pe ganduri, ce sa zic…. O sa mai vad ce fac. E foarte enervant ca n-am optiuni acasa dar asta este. Oricum e mullta plictiseala in orasul asta.
-
Nadia_F;n63331 wrote: Fetelor, eu am lucrat de acasa si nu am reusit sa fac multi bani. E foarte greu sa te mentii online si sa ai clienti constant. Voi ce sfaturi aveti? Ar trebui sa incerc un studio?
Buna, Nadia! Da, cu siguranta ar trebui sa incerci un studio. Lucrul de acasa e complicat, mai ales ca trebuie sa bagi o groaza de bani in tot felul de dotari si de amenajari.
Buna, Nadia! Da, cu siguranta ar trebui sa incerci un studio. Lucrul de acasa e complicat, mai ales ca trebuie sa bagi o groaza de bani in tot felul de dotari si de amenajari.
Am lucrat o vreme intr-un studio din Piatra si am renuntat. Nu am facut multi bani, ca nu aveam niciun suport, nu erau traineri. Acum stau degeaba si ma gandesc sa plec din tara, poate in Anglia undeva desi nu ma atrage ideea sa lucrez in azile de batrani.
Anca_R;n63333 wrote: Am lucrat o vreme intr-un studio din Piatra si am renuntat. Nu am facut multi bani, ca nu aveam niciun suport, nu erau traineri. Acum stau degeaba si ma gandesc sa plec din tara, poate in Anglia undeva desi nu ma atrage ideea sa lucrez in azile de batrani.
Zic sa nu renunti asa usor. Inteleg ca esti dezamagita dar mereu poti gasi solutii mai bune. Incearca si tu la Iasi ca e asa aproape. Sunt mult mai multe oportunitati acolo si orasul e mai mare , cu mai multe distractii. Asta e parerea mea.
Zic sa nu renunti asa usor. Inteleg ca esti dezamagita dar mereu poti gasi solutii mai bune. Incearca si tu la Iasi ca e asa aproape. Sunt mult mai multe oportunitati acolo si orasul e mai mare , cu mai multe distractii. Asta e parerea mea.
Mirela_N;n63335 wrote: Da, plecatul din tara nu mi se pare o varianta daca-mi dai voie la o parere. Am prietene care muncesc acolo si n-as vrea sa fiu in locul lor. E o viata amara. As prefera sa fiu de 10 ori model decat sa ma chinueisc asa.
Nici eu n-as pleca din tara…. Drept sa spun m-am gandit si chiar vorbisem cu cineva din Leeds sa imi gaseasca loc de munca. Cand am facut calculele nu iesea deloc bine la cat costa o chirie si mancarea si restul. Fiecare isi face viata ei dar mai bine la videochat de 100 de ori dupa mine.
Nici eu n-as pleca din tara…. Drept sa spun m-am gandit si chiar vorbisem cu cineva din Leeds sa imi gaseasca loc de munca. Cand am facut calculele nu iesea deloc bine la cat costa o chirie si mancarea si restul. Fiecare isi face viata ei dar mai bine la videochat de 100 de ori dupa mine.