Cele mai bune studiouri de videochat din Piatra Neamt

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Oana_C

Salutare, fetelor! Am aceeasi problema. Am tot citit despre studiourile din Piatra Neamt si pare ca niciunul nu e serios. Eu sunt din Piatra Neamt si as vrea sa incep sa fac videochat, dar nu stiu daca sa incerc aici sau sa merg in alt oras. Voi ce spuneti?
No avatar
Andra_S

Oana_C;n63313 wrote: Salutare, fetelor! Am aceeasi problema. Am tot citit despre studiourile din Piatra Neamt si pare ca niciunul nu e serios. Eu sunt din Piatra Neamt si as vrea sa incep sa fac videochat, dar nu stiu daca sa incerc aici sau sa merg in alt oras. Voi ce spuneti?

Buna, Oana! Sincer, nu prea merita sa incerci in Neamt. Studiourile de aici sunt mici, conditiile sunt proaste si nici nu castigi bani seriosi. Daca vrei sa faci bani si sa ai conditii bune, iti recomand sa mergi la Iasi. E aproape si merita efortul.
Oana_C

Andra_S;n63314 wrote:

Buna, Oana! Sincer, nu prea merita sa incerci in Neamt. Studiourile de aici sunt mici, conditiile sunt proaste si nici nu castigi bani seriosi. Daca vrei sa faci bani si sa ai conditii bune, iti recomand sa mergi la Iasi. E aproape si merita efortul.

Da, cred ca ai dreptate. Am tot auzit de Iasi si de studiourile de acolo. O sa incerc si eu sa merg acolo. Multumesc pentru sfaturi!
No avatar
Nicoleta_G

Am incercat sa fac videochat de acasa, dar nu e deloc usor. In afara de echipamentele scumpe, trebuie sa ai si un loc linistit, iar in apartamentul meu se aude totul prin pereti. Nu stiu cum reuseste cineva sa faca asta de acasa.
Lidia_M

Nicoleta_G;n63316 wrote: Am incercat sa fac videochat de acasa, dar nu e deloc usor. In afara de echipamentele scumpe, trebuie sa ai si un loc linistit, iar in apartamentul meu se aude totul prin pereti. Nu stiu cum reuseste cineva sa faca asta de acasa.

Ai dreptate, Nicoleta. Sa faci videochat de acasa e foarte dificil daca nu ai echipamente profesionale si un spatiu dedicat. Plus ca fara un trainer care sa te invete cum sa atragi clienti, e greu sa faci bani. E mult mai usor intr-un studio bine organizat, cum sunt cele din Iasi.
No avatar
Nicoleta_G

Lidia_M;n63317 wrote:

Ai dreptate, Nicoleta. Sa faci videochat de acasa e foarte dificil daca nu ai echipamente profesionale si un spatiu dedicat. Plus ca fara un trainer care sa te invete cum sa atragi clienti, e greu sa faci bani. E mult mai usor intr-un studio bine organizat, cum sunt cele din Iasi.

Cred ca asta o sa fac si eu. Am tot auzit ca la Iasi sunt cele mai bune conditii si studiouri bine cotate. Mersi mult pentru sfaturi!
Diana_R

Din pacate, foarte multe studiouri de la noi nu oferă suport pentru modele. Eu am avut mai multe prietene care au mers la Iasi si au avut parte de experiente mult mai bune. E bine sa te duci acolo, unde ai sanse reale sa faci bani si sa inveti de la cei mai buni.
No avatar
Silvia_M

Fetelor, vreau sa incep videochat, dar am auzit ca e greu de lucrat de acasa. E adevarat? Eu am un spatiu mic si nu stiu daca as reusi. Voi ce parere aveti?
Mirela_N

Silvia_M;n63320 wrote: Fetelor, vreau sa incep videochat, dar am auzit ca e greu de lucrat de acasa. E adevarat? Eu am un spatiu mic si nu stiu daca as reusi. Voi ce parere aveti?

Hei, Silvia! E destul de complicat sa lucrezi de acasa. Ai nevoie de echipamente bune si de un loc unde sa nu te deranjeze nimeni. In plus, trebuie sa ai multa motivatie ca sa stai online destul timp. Eu am incercat si nu a mers deloc bine. Cel mai bine e sa mergi intr-un studio, cum sunt cele din Iasi, unde ai tot ce iti trebuie.
No avatar
Corina_P

Salutare! Am tot cautat sa gasesc un studio bun de videochat in Piatra, dar nu am avut succes. Chiar am nevoie de o recomandare, pentru ca as vrea sa incep. Stiti ceva bun pe aici?
Scrie răspuns