Cea mai bună franciză de videochat din România

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Videochat Suceava

Nu te cunosc personal si din nou, nu stiu orasul, cum e la voi. Dar, daca reusim noi aici si facem progrese, nu vad de ce nu ti-ar merge si tie. Cred ca e nevoie de rabdare si multa ambitie. Ai envoie si de ceva capital la inceput ca sa deschizi studioul, sa preiei franciza si altele. Dar cu energie si lucruri planificate, primesti tot ajutorul sa functioneze. Deci spor mare daca intri si tu in industrie ca vad ca inca este loc si noi ne gandim deja la expansiune si in oras aici, dar poate si in altele, din jur ☺
No avatar
Videochat Suceava

Nu te cunosc personal si din nou, nu stiu orasul, cum e la voi. Dar, daca reusim noi aici si facem progrese, nu vad de ce nu ti-ar merge si tie. Cred ca e nevoie de rabdare si multa ambitie. Ai envoie si de ceva capital la inceput ca sa deschizi studioul, sa preiei franciza si altele. Dar cu energie si lucruri planificate, primesti tot ajutorul sa functioneze. Deci spor mare daca intri si tu in industrie ca vad ca inca este loc si noi ne gandim deja la expansiune si in oras aici, dar poate si in altele, din jur ☺
No avatar
Owner Heylux Baia-Mare

Salut, intru si eu aici, ca vad ca e interes pentru treaba asta cu francizele. Sunt o antreprenoare din Baia Mare si am ales si eu să investesc intr-o franciza. La inceput mi- am pus si eu aceleasi intrebari ca voi. Adica nu stiam daca e potrivit pentru mine, daca o sa reusesc. Despre videochat stiam lucruri pentru ca mai vorbeste lumea, dar nu se compara asta cu provocarile pe care stiam ca o sa le intampin daca chiar imi deschideam un studio. De asta mi-am zis ca cel mai bine pentru mine sa caut un sistem care e deja verificat si merge.
No avatar
Marcel C

Si merge? ☺)
No avatar
Owner Heylux Baia-Mare

Da, pot spune ca am facut alegerea buna si cu ideea de franciza si cu faptul ca am optat pentru Heylux. In primul rand, am primit tot ce aveam nevoie ca sa deschid studioul. Practic, am primit o lista cu lucruri care trebuiau bifate ca sa incep sa am incasari pe studio. Asta m-a ajutat sa stiu cum sa deschid studioul, sa aleg sediul, sa amenajez doar cateva camere. Daca era dupa mine, faceam 10 camere din prima, dar as fi ramas cu o parte din ele goale. Am invatat de la echipa Heylux ca mai importante sunt modelele, recrutarea lor. Abia pe urma extind camerele si ma extind treptat. Asta e doar unul din exemplele pentru care zic ca am facut o alegere buna. Imi merge bine pentru inceput, ca am doar cateva luni. Asta tine si de asteptari. Cum se discuta si aici, pe forum, daca te astepti sa faci sute de mii de euro pe luna, mai bine nu incepi, ca o sa fii dezamagit. Incepi de la cateva mii si apoi cresti la cateva zeci de mii. Pe urma e o crestere treptata si mai trebuie sa lucrez si cu echipa.
No avatar
Julian_82

Daca vrei poti sa imi spui cate modele ai acum si ce bani fac modelele tale? Eu sunt mai concret si imi plac cifrele. Ce inseamna ca iti merge mai concret?
No avatar
Owner Heylux Baia-Mare

Deocamdata am 8-9 modele. Zic asta pentru ca am inteles si eu ca modelele sunt nehotarate la inceput si iti ia ceva timp pana le convingi sa ramana pe o baza stabila.Asta se leaga si cu partea de servicii oferite, adica in ce fel te porti cu ele. Eu stiu ca unele au si optiunea sa lucreze de acasa dar am primit training legat de lucru asta si stiu ce sa le spun, cum sa le fac sa prefere sa lucreze de la mine. Iar daca ma port ok, atunci stiu ca o sa zica si altor fete de varsta lor, prietene sua cunostinte, ca e bine la studio si asa o sa pot sa recrutez mai mult si sa ma extind. Ca si bani, la inceput, adica in primele saptamani, modelele incepatoare fac in jur de 1.000 , 1.000 si ceva de dolari la perioada, adica la 2 saptamini. Cam dupa 2 luni, incep sa creasca la 1.500 de dolari la perioada, deci aduc aproape de 3.000 de dolari pe luna in studio, bani pe care ii impartim cu grila de bonusare. Deci Julian, ca sa-ti raspund direct, poti sa-ti faci si tu calculele. Din nou, zic ca modelele unele modelele vin constant la studio, dar altele vin de cateva ori apoi pelaca, pe urma iar vin, iar pleaca si nu poti sa stii dinainte cat o sa castigi cu ele, plus ca nu poti sa le faci ca lumea training. Dar merita zic eu, e mai bine decta ma asteptam pentru inceput.
No avatar
Julian_82

Multumesc frumos pentru raspuns. Are sens ce zici. Nu ma gandeam ca e problema asta cu constanta modelelor la studio. M-as fi gandit ca e ca la o firma unde stabilesti un program si angajatele vin la treaba. Totusi, care-i treaba cu videochatul asa speciala ca nu poti sa impui un program?
No avatar
Owner Heylux Baia-Mare

Spuneam ca modelele au optiunea sa lucreze de acasa. Ca patron de studio de videochat n-am cum sa le fortez sa vina la program ca imi pleaca de tot. Trebuie sa o conving ca ii e mai bine aici decat in alta parte. Asta am invatat de la echipa heylux, care a venit de la Iasi aici, la studio. Mi-am dat seama ca pot sa obtin mai mult daca ma concentrez pe motivare in loc sa incerc sa fortez lucrurile. Modelele vor sa fie si ascultate, sa le fac sa se simta bine, intelese, protejate, deci nu merge la modul clasic.
No avatar
Videochat Suceava

Pot sa confirm si eu asta. Ca sa fim sinceri, modelele mai fac si mofturi, dau ochii peste cap, zic ca fac ceva si nu mai fac si asa mai departe. Am invatat ca trebuie sa am multa rabdare si daca e nevoie sa vorbesc de 3 ori cu un model despre ceva, o fac. Unele persoane au un stil mai special si daca ma enervez nu rezolv nimic. Ma ajuta sa fiu calm si sa ii arat modelului cum o ajut eu ca studio si de ce e mai avantajos sa ramana aici.
Scrie răspuns