Cea mai bună franciză de videochat din România

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Videochat Suceava

M-as feri sa fac comparatii ca nu stiu ce e la tine. Nici nu stiu daca am fost vreodata in Zalau dar iti pot spune cum e la noi. La Suceava ne ajuta faptul ca exista o universitate in oras. Desi e cam mica, tot e ceva ca vin studente de prin judetele din jur ca sa invete si au nevoie de bani. Deci secretul e sa te promovezi nu numai in orasul tau ci si in judetele din jur. Probabil ca nici la tine nu curge bogatia pentru fetele din regiune asa ca videochatul poate fi o optiune pentru ele. O alta parte ok a
colaborarii cu Heylux e ca echipa lor ne-a ajutat si ne ajuta inca pe partea de recrutare. Efectiv nu stiam cum se face asta si ei ne ajuta cu promovarea, ne explica ce merge si ce nu merge. Asta ne scapa de multe cheltuieli aiurea si mergem mai tintit spre fetele astea. La noi merge si din om in om ca recomandari. Avem vreo cateva modele care au zis de bine de studio unor prietene mai bune care apoi au venit si ele la studio sa incerce. Acuma nu-ti zic ca toate raman ca na, se mai razgandesc, sunt nehotarate unele, descopera ca nu-i pt. ele etc. Dar cu cat mai multe aduci la studio cu atata ai sanse sa-ti ramana macar o parte si sa faci bani cu ele.​
No avatar
Cornel

Dar cum ai facut cu toate partile alea de care ziceai ca nu le stiai nici tu? Pe mine ma sperie zona tehnica. Habar n-am cum se lucreaza cu siteurile si am auzit ca unele nici nu te baga in seama daca vrei sa intrebi ceva. Eu imi inchipuiam ca e ca la Vodafone sau Orange, ca daca esti client si vrei ajutor suni undeva si-ti raspunde cineva.​
No avatar
Videochat Suceava

Chestiile alea de care zici tu se intampla din ce-am auzit si eu la site-urile free, cum ar fi Chaturbate, MFC si altele de genul asta. Noi nu lucram insa cu ele. Prin francizarea Heylux am intrat si noi sa lucram cu LiveJasmin cu statut de studio certificat. Pe langa asta, lucram ca si studioul principal, din Iasi, cu Flirt4Free. Si in cazul asta suntem ajutati foarte mult de echipa lor de suport care e in Cehia. Toate echipele astea ne dau training, pe langa trainingul primit tot timpul de la Heylux. Toate astea intra in contractul de francizare dar o sa vezi si tu daca o sa ajungi in faza aia. Ce sa zic, deocamdata sunt foarte multumit de cum a inceput si suntem optimisti pentru viitor. Am amenajat deja cateva camere, avem cateva modele si deja vin incasari. Mai departe vedem crestere de la luna la luna. Nu e spectaculoasa dare normal sa fie asa. Important e ca facem progrese si invatam foarte mult ca sa stim cum sa ajutam modelele sa faca mai multi bani.​
No avatar
Owner Heylux Baia-Mare

Chestiile alea de care zici tu se intampla din ce-am auzit si eu la site-urile free, cum ar fi Chaturbate, MFC si altele de genul asta. Noi nu lucram insa cu ele. Prin francizarea Heylux am intrat si noi sa lucram cu LiveJasmin cu statut de studio certificat. Pe langa asta, lucram ca si studioul principal, din Iasi, cu Flirt4Free. Si in cazul asta suntem ajutati foarte mult de echipa lor de suport care e in Cehia. Toate echipele astea ne dau training, pe langa trainingul primit tot timpul de la Heylux. Toate astea intra in contractul de francizare dar o sa vezi si tu daca o sa ajungi in
faza aia. Ce sa zic, deocamdata sunt foarte multumit de cum a inceput si suntemoptimisti pentru viitor. Am amenajat deja cateva camere, avem cateva modele si deja vin incasari. Mai departe vedem crestere de la luna la luna. Nu e spectaculoasa dar e normal sa fie asa. Important e ca facem progrese si invatam foarte mult ca sa stim cum sa ajutam modelele sa faca mai multi bani.​
No avatar
Videochat Suceava

Chestiile alea de care zici tu se intampla din ce-am auzit si eu la site-urile free, cum ar fi Chaturbate, MFC si altele de genul asta. Noi nu lucram insa cu ele. Prin francizarea Heylux am intrat si noi sa lucram cu LiveJasmin cu statut de studio certificat. Pe langa asta, lucram ca si studioul principal, din Iasi, cu Flirt4Free. Si in cazul asta suntem ajutati foarte mult de echipa lor de suport care e in Cehia. Toate echipele astea ne dau training, pe langa trainingul primit tot timpul de la Heylux. Toate astea intra in contractul de francizare dar o sa vezi si tu daca o sa ajungi in faza aia. Ce sa zic, deocamdata sunt foarte multumit de cum a inceput si suntem optimisti pentru viitor. Am amenajat deja cateva camere, avem cateva modele si deja vin incasari. Mai departe vedem crestere de la luna la luna. Nu e spectaculoasa dar e normal sa fie asa. Important e ca facem progrese si invatam foarte mult ca sa stim cum sa ajutam modelele sa faca mai multi bani.​
No avatar
Videochat Suceava

Ce zici tu acum se intampla din ce- am auzit si la site- urile free, ca MFC si altele de genul. Noi nu lucram cu ele. Cu Heylux am ajuns sa lucram cu cele Premium, in principal LiveJasmin, cu statut de studio certificat. Suntem ajutati foarte mult de echipa lor din Cehia, pe langa trainingul primit tot timpul de la Heylux. Toate astea intra in contractul de francizare. Deocamdata sunt foarte multumit de cum a inceput, desi suntem inca la inceput, incep usor usor sa se vada si o crestere. Nu e spectaculasa, dar e normal sa fie asa. Important e ca stim cum sa ajutam modelele sa inregistreze progresele
No avatar
Marcel C

Asta ma intereseaza mult si pe mine: sa ma ajute cineva daca nu stiu si nu sa- mi ia niste bani pur si simplu pe franciza
No avatar
Videochat Suceava

Asta e exclus. Oricum avem in contract foarte clar cum si cat suntem ajutati. Am fost la Iasi de cateva ori la sediul Heylux si ne propunem sa ajungem de cate ori avem nevoie. Echipa de trainere de acolo e de nota 10 dupa parerea mea si aflam tot timpul lucruri foarte utile. La fel, invitam trainere de la Iasi sa vina la Suceava sa stea de vorba direct cu modelele noastre. De la LiveJasmin primim la fiecare perioada niste statistici foarte amanuntite despre modelele noastre care ne ajuta sa intervenim punctual si sa le ajutam acolo unde e loc de mai bine. Asa stim ce functionalitati din cont pot folosi mai mult si mai bine, cat stau in medie intr-un privat sau in free chat si asa mai departe. Invat si eu acum termenii astia dar au mare sens pe masura ce te obisnuiesti ca numai asa intelegi cum se fac banii. Sunt niste rgeuli mari si clare si niste indicatori de urmarit. Normal ca modelele sunt unele mai visatoare, altele mai dezordonate dar asta e treaba trainerelor tale. Ele intervin si le ghideaza ca sa faca mai multi bani.
No avatar
Marcel C

Te intreb din nou si scuze daca insist: crezi ca ar merge si in zalau o franciza Heylux? Videochatul imi tot sta pe creier si cred ca as putea face bani din asta ca nu prea e concurenta serioasa pe aici.
No avatar
Videochat Suceava

Nu te cunosc personal si din nou, nu stiu orasul, cum e la voi. Dar, daca reusim noi aici si facem progrese, nu vad de ce nu ti-ar merge si tie. Cred ca e nevoie de rabdare si multa ambitie. Ai envoie si de ceva capital la inceput ca sa deschizi studioul, sa preiei franciza si altele. Dar cu energie si lucruri planificate, primesti tot ajutorul sa functioneze. Deci spor mare daca intri si tu in industrie ca vad ca inca este loc si noi ne gandim deja la expansiune si in oras aici, dar poate si in altele, din jur ☺
Scrie răspuns