Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls
-
Dezamăgita_22
Pot spune din propria experienta ca Best e cea mai crunta prostie care poti s o faci ca model. Sunt niste nazisti cu ce conditii mi au impus ca mdoel. Daca se putea sa lucrez 24 de ore pe zi si apoi iar si iar ore. Asa era pentru toate fetele si erau ametite de munca. Munceam pana imi venea rau si tot mi se spunea ca nu sunt destul de slaba si tot asa. Deci nu mergeti niciodata pentru nici un motiv la Best Studios. Ascultati ma pe mine! Am preferat sa lucrez de acasa decit sa fiu umilita de toti indivizii aia bolnavi de acolo!!!!
- LanaRhodes
Dezamăgita_22;n50890 wrote: Pot spune din propria experienta ca Best e cea mai crunta prostie care poti s o faci ca model. Sunt niste nazisti cu ce conditii mi au impus ca mdoel. Daca se putea sa lucrez 24 de ore pe zi si apoi iar si iar ore. Asa era pentru toate fetele si erau ametite de munca. Munceam pana imi venea rau si tot mi se spunea ca nu sunt destul de slaba si tot asa. Deci nu mergeti niciodata pentru nici un motiv la Best Studios. Ascultati ma pe mine! Am preferat sa lucrez de acasa decit sa fiu umilita de toti indivizii aia bolnavi de acolo!!!!
Daca te gandesti vreo data sa incerci de la studio, hai si la noi la o cafea sa ne cunosti. Ceea ce iti pot spune este ca la noi e simplu 90 ore pe perioada cerem, lucram cu Jasmin si putem spune ca am creat multe modele de top, nu avem amenzi de niciun fel, si regulile sunt doar de bun simt.
Totusi trebuie mereu sa intrebati de la interviu cerintele si trebiesc asumate. In orice studio sunt fete care fac bani si isi asuma ore multe, sau conditiile si nu ar trebui privite in niciun fel, atat timp cat regulile sunt prezentate de la inceput si le accepti este ok, problema este daca nu au fost prezentate si sunt ascunse unele din ele.
Daca te gandesti vreo data sa incerci de la studio, hai si la noi la o cafea sa ne cunosti. Ceea ce iti pot spune este ca la noi e simplu 90 ore pe perioada cerem, lucram cu Jasmin si putem spune ca am creat multe modele de top, nu avem amenzi de niciun fel, si regulile sunt doar de bun simt.
Totusi trebuie mereu sa intrebati de la interviu cerintele si trebiesc asumate. In orice studio sunt fete care fac bani si isi asuma ore multe, sau conditiile si nu ar trebui privite in niciun fel, atat timp cat regulile sunt prezentate de la inceput si le accepti este ok, problema este daca nu au fost prezentate si sunt ascunse unele din ele.
Credeam ca o sa-mi fie bine la Gloria Agency si n-a fost cazul. Din pacate prea putina atentie spre dezinteres as putea spune. cateodata aveam impresia ca nici nu ii intereseaza daca fac bani sau nu. Le ajuta doar pe fetele vechi si pe cele care fac bani din prima. Altfel nu-si batea nimeni capul cu mine de parca n-as fi existat. Mi se pare ca am primit zero sanse acolo. Ca sa nu mai zic ca bonusarea lor e destul de mica si ca model nu-mi convenea sa stau acolo chiar daca as fi facut bani....
- LanaRhodes
Blon_da;n50900 wrote: Credeam ca o sa-mi fie bine la Gloria Agency si n-a fost cazul. Din pacate prea putina atentie spre dezinteres as putea spune. cateodata aveam impresia ca nici nu ii intereseaza daca fac bani sau nu. Le ajuta doar pe fetele vechi si pe cele care fac bani din prima. Altfel nu-si batea nimeni capul cu mine de parca n-as fi existat. Mi se pare ca am primit zero sanse acolo. Ca sa nu mai zic ca bonusarea lor e destul de mica si ca model nu-mi convenea sa stau acolo chiar daca as fi facut bani....
E mica bonusarea? Oferim 2000 ron pe perioada timp de 6 perioade, sau 65% din incasari tot asa pt 6 perioade, depinde unde luai mai multi bani acolo te incadrai. Dar na daca nu iti faci minimul pentru a primi acest garantat nu se ofera (adica minim inseamna 90 ore pe perioada).
E mica bonusarea? Oferim 2000 ron pe perioada timp de 6 perioade, sau 65% din incasari tot asa pt 6 perioade, depinde unde luai mai multi bani acolo te incadrai. Dar na daca nu iti faci minimul pentru a primi acest garantat nu se ofera (adica minim inseamna 90 ore pe perioada).
Buna fetelor ! Puteti sa-mi spuneti va rog cateva pareri despre ACM studio sau daca mai stiti alte studiouri inafara de best sau rich in care trainerul tasteaza pentru tine ? Am o prietena care a fost la aceste doua studiouri si i a placut faptul ca trainerul tasta pt ea toata tura , dar faptul ca se simtea ca o sclava tratata de ei a facut-o sa plece si din acest motiv exclud sa merg la ei ! Pupici
Nu ăsta este abuzul. Daca ar fi doar niște sugestii. Dar ei sunt agresivi. Am văzut o grămadă de modele care fac foarte multi bani arătând în multe feluri. Eu, de exemplu, am fost acolo doar o săptămână în care au încercat în toate modurile posibile să mă convingă să îmi pun silicoane. Eu având mereu acest atii cu sânii, rotunzi, fermi, membrii mereu mă intrebau dacă sunt silicoane. Dar am cupa C, pentru ei totul trbuie cât mai mare. Mi se pare normal să te lase să te simți bine in pielea ta. Într-adevăr încearcă să te manimuleze să renunți la studii, la familie, prieteni, relație, "că te trag în jos". Iar acel patron este un extrem libidinos care se dă la toate, probabil crezând că este el vreun musulman.
Nu acesta este abuzul. Daca ar fi doar niste sugestii. Dar ei sunt agresivi. Am vazut o gramada de modele care fac foarte multi bani aratand in multe feluri. Eu, de exemplu, am fost acolo doar o saptamana in care au incercat in toate modurile posibile sa ma convinga sa imi pun silicoane, desi le tot ziceam ca nu si sa ma lase in oace. Eu avand mereu acest atuu cu sanii, rotunzi, fermi, membrii mereu ma intrebau daca sunt silicoane. Dar am cupa C, pentru ei totul trebuie cat mai mari. Mi se pare normal sa te lase sa te simti bine in pielea ta. Intr-adevar incearca sa te manimuleze sa renunti la studii, la familie, prieteni, relatie, "ca te trag in jos". Iar acel patron este un extrem libidinos.
-
Gabrielle99
Buna , cunosc fete care au plecat de acolo pentru ca nu au fost multumite nici de training si nici de trafic , multe dintre ele spuneau ca nu fac bani .