Fetelor, am si eu o intrebare...Va stimuleaza daca vedeti membrul pe camera sau mai bine nu? :)
Eu prefer sa inchid ochii si sa imi imaginez un barbat perfect decat sa sa deschid camera si sa imi piara cheful. Cum credeti ca este mai bine?
Va stimuleaza daca vedeti membrul?
Trebuie sa recunosc: uneori ma roade curiozitatea. Vrea sa vad cum arata. Chiar daca nu imi place ceea ce vad, minimalizez camera si gata, dar macar sunt multumita ca am vazut cum arata membrul. Am avut si momente cand mi-a placut ceea ce vad :"> Mai sunt si membri tineri si frumosi.
Pai depinde de membru
Se mai intampla uneori sa imi piara tot cheful cand deschid camera membrului, dar sunt si situatii in care imi doresc sa tina privat-ul cat mai mult, nu pentru banuti ci pentru membru 
Cred ca depinde si de starea care o am atunci si de cum merge treaba, daca e trafic sau nu, depinde de mai multi factori.
Cred ca depinde si de starea care o am atunci si de cum merge treaba, daca e trafic sau nu, depinde de mai multi factori.
Ii intreb mereu daca au camera, pentru ca in felul acesta le arat ca imi pasa de ei. Se stabileste o altfel de legatura model-membru in momentul in care exista o conexiune vizuala directa. Membrii se simt importanti, sunt priviti fata in fata, direct, ca in viata reala. Multi au emotii reprimate, sau le este teama sa si le expuna, dar se pot deschide mai usor daca observa ca tie (model fiind) iti pasa de ei si esti nerabdatoare sa ii vezi si sa afli cat mai multe lucruri despre ei.
Stiu ca este bine sa accepti ca membrul sa iti dea web pentru a nu se supara, iar uneori chiar este necesar sa ii ceri web pentru a mai trage de timp.... dar de stimulat, nu prea. Majoritatea membrilor cand dau web isi arata direct "jucaria" si multi dintre acestia nu vor sa isi arate si fata....pentru mine conteaza si alte aspecte pentru a putea fi stimulata.
Imi place ca membrul sa-mi ofere camera deoarece simt ca pot lega un contact aparte,am impresia ca pot stapani conversatia si detin controlul.Doar din acest punct de vedere imi doresc sa vad membrul,sub nici o forma nu ma stimuleaza in vreun fel,mai mult rau imi fac.
))).