experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
sss

multumesc frumos:*
Alexabubu

sss;21962 wrote: multumesc frumos:*
cu placere
No avatar
jony111

asa deci la uni citesc ca ati rmasa fara bani pe cardul paxum va-ti trezit instant cu sold 0, la mine e invers ama vut o suma de 300$ am retraso si cand intru azi tot acolo pe card este , am ramas uimit eu stiu sigur ca iam retras nu aveau cum sa ramana acolo dar imposibilul devine posibil nici macar in pending nu sunt sunt sold avaible dar refresh dupa refresh tot acolo raman , zic stai asa ca sunt destept fac un transfer de 500$ pe card ma duc scot 500 $ de la bancomat si isi revine, asa si fac cand ma intorc si ma uit iara in cont bani aia 300 $ acolo sunt , cred ca aia 2-3$ care vau disparut iau bagat la mine :)) glumesc , mie frica sa-i scot ii las acolo cine stie ma trezesc cu cardul blocat , asta e singura problema in rest toate functionale
arabu1988

jony111;21997 wrote: asa deci la uni citesc ca ati rmasa fara bani pe cardul paxum va-ti trezit instant cu sold 0, la mine e invers ama vut o suma de 300$ am retraso si cand intru azi tot acolo pe card este , am ramas uimit eu stiu sigur ca iam retras nu aveau cum sa ramana acolo dar imposibilul devine posibil nici macar in pending nu sunt sunt sold avaible dar refresh dupa refresh tot acolo raman , zic stai asa ca sunt destept fac un transfer de 500$ pe card ma duc scot 500 $ de la bancomat si isi revine, asa si fac cand ma intorc si ma uit iara in cont bani aia 300 $ acolo sunt , cred ca aia 2-3$ care vau disparut iau bagat la mine :)) glumesc , mie frica sa-i scot ii las acolo cine stie ma trezesc cu cardul blocat , asta e singura problema in rest toate functionale

Neata
sa stii ca dureaza cateva zile bune pana dispera suma restrase de la card in general
si bine inteles daca incerc sa scoti inca odata nu iti dea cardu ca nu e chiar asa varza :)))
asa ca mai bn stai in locu tau si sa stii cat ai scos si sa nu dai de altele
o zi buna
We only have what we Give
No avatar
Keke

Hey..urmeaza sa plec din tara pentru cateva zile si chiar atunci se emite si plata de la site..pot accesa contul Paxum din cealalta tara pt a face transferuri catre cardul Paxum?e safe?👀..logic Nu ar trebui sa fie impedimente dar unele banci considera schimbari de genul dubioase..voi ce credeti?
arabu1988

Keke;22000 wrote: Hey..urmeaza sa plec din tara pentru cateva zile si chiar atunci se emite si plata de la site..pot accesa contul Paxum din cealalta tara pt a face transferuri catre cardul Paxum?e safe?👀..logic Nu ar trebui sa fie impedimente dar unele banci considera schimbari de genul dubioase..voi ce credeti?

neata
bine inteles ca sa poate in cel mai rau caz iti cere schimbare parola de la paxum nimic mai multi
We only have what we Give
No avatar
Keke

arabu1988;22001 wrote: neata
bine inteles ca sa poate in cel mai rau caz iti cere schimbare parola de la paxum nimic mai multi
Asa zic si eu.merci mult😘😘
No avatar
jony111

De regula.pana a doua zi dispărea dar de data asta nici macar in pending ca ar fi fost retrași nu sunt ciudata treaba
No avatar
Nadia

jony111;22003 wrote: De regula.pana a doua zi dispărea dar de data asta nici macar in pending ca ar fi fost retrași nu sunt ciudata treaba

Intre timp, iar nu merge rahatul ala de transfer pe cardul Paxum. Eroare 9999: funds were not transferred.
No avatar
jony111

Nadia;22004 wrote: Intre timp, iar nu merge rahatul ala de transfer pe cardul Paxum. Eroare 9999: funds were not transferred.
La paxum e ca pe vremea lu ceașcă cine se scoala de dimineata si sta la rand apuca cine nu primeste errori, fa transferul dimineata devreme
Scrie răspuns