Trucuri pentru a nu fi recunocuta - partea 1

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Sunt multe fete care ar vrea sa nu fie recunoscute de membri, tocmai pentru ca nu stiu cine se ascunde in spatele acestora. Multe dintre modele se gandesc sa poarte o masca...dar oare ar mai intra membrii in camera unei fete daca aceasta poarta o masca pe fata avand in vedere ca sunt mii de fete care practica videochat si arata chiar mai mult decat trebuie in Free Chat? Ce-ar fi sa apelam la o peruca sau ceva sa ne avantajeze, make-up putin mai strident (cu gene false si umbre realizate din fond de ten, iluminator si blush) si sa cautam un model de rama pentru ochelari fake ce ne avantajeaza si ne ascund unele trasaturi ale fetei? Astfel rezolvam problema deghizarii intr-un mod placut si util.

Cum sa iti alegi peruca

Intotdeauna vom tine cont de forma fetei si de trasaturile noastre inainte de a alege sa facem o schimbare de look. Sunt cateva reguli de baza pe care daca le respectam, vom arata bine mereu.

OVALA I se mai spune si forma ideala. In general la acest tip de fata sunt usor de realizat toate tipurile de coafuri. Va recomand sa alegeti coafuri care va lasa fata libera si sa nu va intre in ochi. (avantajul este ca aceasta forma a fetei poate purta orice tip de breton). Pentru par scurt, se recomanda o coafura putin buclata, cu parul putin mai lung la spate.

ROTUNDA Scopul coafurii la acest format este de a subtia fata. Bretonul tinut drept pe frunte nu avantajeaza. In schimb bretonul dat intr-o parte, ondulat, foarte filat, sau strans pe spate va aranjeaza foarte bine. Volumul dat in crestetul capului da impresia de alungire. Sunt indicate perucile scurte, putin ondulate si cu bretonul flexibil, sau drepte mai lungi de barbie si foarte filate . Deci va recomand tunsorile asimetrice.

PATRATA Scopul este sa indulcim trasaturile unghiulare ale acestui tip de fata. Putem realiza acest lucru prin coafuri care sa scoata perciunii in evidenta, breton scarit si tuns intr-o parte, parul sa fie cat mai liber, drept si scarit sau usor ondulat astfel incat parul sa mascheze colturile mai proeminente ale maxilarului.

PARA Ideea este sa largim fruntea si sa micsoram barbia cat mai mult posibil. Este nevoie de cat mai mult volum in partea de sus pentru si zona tamplelor, iar partea de jos cat mai mult filata pentru a uniformiza forma capului. Bretonul poate fi purtat pe o parte, sau tuns drept cu o linie care ajunge la tample, astfel incat sa obtinem volum in partea de sus. De evitat coafuri crete sau ondulate care dau volum in zona barbiei.

INIMA Este total invers decat la forma de para, acestui tip de fata trebuie sa ii dam mai mult volum in partea barbiei , a gatului, si a umerilor . Bretonul este indicat fie drept fie ondulat, purtat pe o parte sau tuns asimetric. Lungimea ideala este deasupra umerilor, tunsoarea tip bob este recomandata sau daca va place parul mai lung si ondulat, atunci trebuie ondulat doar in partea de jos pentru a da volum barbiei.

FATA ALUNGITA Trebuie sa adugam volum in partile laterale in zona ochilor, tamplelor si obrajilor. Bretonul mai lung si drept, care sa cada peste partile laterale, adaugand astfel volumul dorit. Puteti purta parul drept, cret, ondulat, sau cum doriti, acest lucru oferind un echilibru al lungimii fetei. Parul scurt si ondulat este ideal pentru acest tip de fata.

Absolut orice peruca alegeti, acesta poate fi tunsa(daca este nevoie), coafata, ajustata de catre voi acasa sau din magazinul unde este achizitionata . Coafurile nu vor arata la fel la doua persoane diferite. Fiecare poate sa mai tunda sau sa aranjeze perucile, mesele si extensiile, asa cum simte.

No avatar
raini

Aceste sfaturi sunt utile modelelor. La barbati este o idee mai diferita metoda de aranjare a parului. Nu stiu daca se tine cont de forma fetei sau nu. Eu personal ma tund in functie de cum imi doresc in acel moment.
No avatar
anastasia

Ma tenteaza ideea de a incerca un look nou, dar nu permanent. As incerca ceva temporar, iar o peruca m-ar ajuta. Imi doresc o peruca de lungime medie, un ciocolatiu si cu multe bucle.
No avatar
Emanuelle

Am probat o peruca mov pastel,cu par lung in genul celei pe care o purta Samantha actrita din Sex in the City.E cu breton drept.Mi se pare super kinky si cred ca o sa mi-o cumpăr.Chiar daca nu tin sa îmi ascund trasaturile îmi place sa îmi surprind membrii cu noutatati.
No avatar
Bianca

Da multe ori m-am gandit sa imi ascund chipul, ma gandeam la o masca ceea ce stiu ca este inrezis pe site-uri, deci am renuntat la idee, insa nu mi-a trecut prin cap sa ma deghizez. Este super ideea Jasmine. ;)
No avatar
Camelia

Nu m-am gandit niciodata sa folosesc peruca, nu stiu, pur si simplu deocamdata nu m-a tentat, dar daca ar fi sa folosesc vreodata, as alege o peruca bruneta, par lung si drept.
No avatar
bug.dan

Ideea cu perucile este foarte buna pentru modelele de sex feminin, nu neaparat pentru a nu fi recunoscute, ci pentru a putea crea si completa atmosfera in functie de ceea ce doreste sa transmita in ziua respectiva.

Rebeca

Eu mi-am luat o peruca creata de culoare castaniu, stilul meu preferat...ma simt atat de bine cu ea. :)B-)
Geanina

In studio sunt destul de multe peruci pe care le mai folosim uneori deoarece se intampla ca un membru sa te vrea pentru privat dar i-ar place sa ai alta culoare la par sau poate lung daca e scurt.
Alessia

Am incercat si eu o data sa folosesc o peruca dar membrii mei mai vechi nu prea au fost incantati, au spus ca prefera sa ma vada cu parul meu natural.
Scrie răspuns