Cam4, ajutor ! :(

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
CristinaElena

Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva va rog frumos.. Am inceput sa lucrez de acasa, mi-am fc cont pe cam4, am fc si banuti dar nu stiu cum ii pot scoate, adica nu sunt sigura si mi-e frica sa nu fac vre-o greseala:-S stiu ca minim trebuie sa am 50$ sa-i pot scoate, am card payoneer. Imi puteti explica si mie pas cu pas cum ar trebuii sa-i scot ? Si in cat timp ii pot scoate ? Am vz ca sunt verificati mai intai.
No avatar
Alice

CristinaElena;3618 wrote: Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva va rog frumos.. Am inceput sa lucrez de acasa, mi-am fc cont pe cam4, am fc si banuti dar nu stiu cum ii pot scoate, adica nu sunt sigura si mi-e frica sa nu fac vre-o greseala:-S stiu ca minim trebuie sa am 50$ sa-i pot scoate, am card payoneer. Imi puteti explica si mie pas cu pas cum ar trebuii sa-i scot ? Si in cat timp ii pot scoate ? Am vz ca sunt verificati mai intai.

Pacat ca nu ai intrat mai devreme pe acest forum sa citesti comment-urile....multe persoane si-au luat tzeapa cu site-ul asta. Sper sa apuci sa iti iei banutii dar ar fi bine sa te orientezi catre site-uri mai serioase care ofera siguranta ca sunt corecti. Din fericire, eu nu am apucat sa imi fac cont pe el, dar sunt sigura ca cineva te poate ajuta, macar sa iti poti lua banutii pentru care ai muncit :(.
Nord

Scoate-ti banii de acolo (daca o sa reusesti si fugi cat te tin picioarele , nu eu site de perspectiva , incearca alte site-uri de aceeasi categorie care platesc sigur si nu au probleme cum ar fi chaturbate !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Camelia

Poti incerca cumva sa iei legatura cu cei de la site? Eu stiu ca nu sunt deloc seriosi, la fel ca si cei de la MFC de altfel. Totusi, poate reusesti sa iti primesti banii, pentru ca ai muncit pentru ei si ar fi pacat sa ii pierzi. Ai grija pe viitor la astfel de site-uri. Nu merita sa muncesti degeaba, sa nu iti primesti banutii...Alege site-urile cu mare atentie, informeaza-te mai bine inainte de a-ti crea conturi.
No avatar
CristinaElena

Eu nu am avut probleme niciodata cu cam4, lucrez de un an la studio si niciodata n-am avut vre-o problema.. Acum lucrez singura si nu stiu exact cum imi pot scoate banii asta a fost intrebarea mea..
No avatar
CristinaElena

Lucrez si pe chaturbate, pe asta stiu cum sa-mi scot banii :))
No avatar
Antonia

CristinaElena;3636 wrote: Eu nu am avut probleme niciodata cu cam4, lucrez de un an la studio si niciodata n-am avut vre-o problema.. Acum lucrez singura si nu stiu exact cum imi pot scoate banii asta a fost intrebarea mea..

Cand lucrezi la studio e cu totul alta situatie, e total diferit de munca individuala, pe cont propriu. Persoanele care s-au plans de acest site lucrau pe cont propriu. Cand plata se face catre studio, probabil ca nu isi permit prea multe, insa, cand se face direct catre model, situatia sta diferit. Ai grija totusi si poate mai incerci si alte site-uri...nu se stie niciodata ce forma poate lua succesul :)
Succes! :)
No avatar
Liviu27

Salutare

CristinaElena;3618 wrote: Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva va rog frumos.. Am inceput sa lucrez de acasa, mi-am fc cont pe cam4, am fc si banuti dar nu stiu cum ii pot scoate, adica nu sunt sigura si mi-e frica sa nu fac vre-o greseala:-S stiu ca minim trebuie sa am 50$ sa-i pot scoate, am card payoneer. Imi puteti explica si mie pas cu pas cum ar trebuii sa-i scot ? Si in cat timp ii pot scoate ? Am vz ca sunt verificati mai intai.

Deci din start 5$ comision de trimitere dak ii vrei in 2 ore, si vreo 2-3$ in 2 zile, plata dureaza aproximativ 1 sapt. din ce imi aduc aminte, iar dak nu ai selectat o metoda de plata e f. simplu , selectezi prin payoneer si te loghezi in contul payoneer din contul cam4.:)
Sara.delicious

Ajutor!!
Astazi am facut 179$ pe cam4
Din tipsuri din care 145 $ de la un tip
Si restu pana la 179$ de la mai multi useri.
Toate bune si frunoase am inchis si peste 6 h am venit acasa m am logat si surpriza au retras bani inapoi individul respectiv ba mai mult situl a luat toti bani?
Ati mai patit?
No avatar
Erika0001

Da, am patit. Si site-ul si userii sunt niste scammeri. Mi-au inchis contul cu 500 $ pe el. Mi a dat cineva o data 100 $ , avand card furat sau ceva de genul pt ca omul era hacker, intrandu-mi apoi in pc, santajandu-ma si ajungandu-se a-mi sparge parola de Fb.. apoi nu stiu ce s a intamplat ca de la aia 100 mi a inchis contul cu 500 $ pe el.. Am renuntat la el de atunci.. Nu fusese prima data. S-au mai facut charge-back-uri de cate 50-70-100 $ ...
Scrie răspuns