Sara.delicious;22587 wrote: Ajutor!!
Astazi am facut 179$ pe cam4
Din tipsuri din care 145 $ de la un tip
Si restu pana la 179$ de la mai multi useri.
Toate bune si frunoase am inchis si peste 6 h am venit acasa m am logat si surpriza au retras bani inapoi individul respectiv ba mai mult situl a luat toti bani?
Ati mai patit?
Da, am patit. Si site-ul si userii sunt niste scammeri. Mi-au inchis contul cu 500 $ pe el. Mi a dat cineva o data 100 $ , avand card furat sau ceva de genul pt ca omul era hacker, intrandu-mi apoi in pc, santajandu-ma si ajungandu-se a-mi sparge parola de Fb.. apoi nu stiu ce s a intamplat ca de la aia 100 mi a inchis contul cu 500 $ pe el.. Am renuntat la el de atunci.. Nu fusese prima data. S-au mai facut charge-back-uri de cate 50-70-100 $ ... Totusi incearca sa vorbesti cu support-ul, ceva..
Cam4, ajutor ! :(
Nu stiu ce sa zic dar totusi sa nu intram in panica.Lucrez de 2 ani pe Cam4, mereu banii la timp chiar si la sume foarte mari.Habar nu am ce ati patit voi dar acum ma intreb de ce voi ati patit si eu nu.Intradevar toti banii pusi sub semnul intrebarii sunt chargeback.Nu am avut nici un chargeback pe nici un site de 3 ani, de cand sunt model.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;22604 wrote: Nu stiu ce sa zic dar totusi sa nu intram in panica.Lucrez de 2 ani pe Cam4, mereu banii la timp chiar si la sume foarte mari.Habar nu am ce ati patit voi dar acum ma intreb de ce voi ati patit si eu nu.Intradevar toti banii pusi sub semnul intrebarii sunt chargeback.Nu am avut nici un chargeback pe nici un site de cand sunt model.
eu am avut toti pe cam4 in 2013 si cu banii luati si cu banned
dupa mn cel mai panarma site in preventa asta pe cb lucrez de 8 ani in viata mea nu am avut abslout nico problema
nu fac reclama la niciunu doar iti spun ce sa intamplat cu mine
eu am avut toti pe cam4 in 2013 si cu banii luati si cu banned
nu fac reclama la niciunu doar iti spun ce sa intamplat cu mine
We only have what we Give
CristinaElena;3618 wrote: Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva va rog frumos.. Am inceput sa lucrez de acasa, mi-am fc cont pe cam4, am fc si banuti dar nu stiu cum ii pot scoate, adica nu sunt sigura si mi-e frica sa nu fac vre-o greseala:-S stiu ca minim trebuie sa am 50$ sa-i pot scoate, am card payoneer. Imi puteti explica si mie pas cu pas cum ar trebuii sa-i scot ? Si in cat timp ii pot scoate ? Am vz ca sunt verificati mai intai.
Cam 4 nu mai colaboreaza cu Payoneer, doar cu Paxum si ePayServices.O sa ai nevoie de un cont acolo.Minimul este de 50$, in 3 zile vor trece din RESERVED EARNINGS la AVAILABLE EARNINGS si de acolo ii poti transfera si primi in aceeasi zi daca transferul este facut pana in ora 07:00 AM.
Cam 4 nu mai colaboreaza cu Payoneer, doar cu Paxum si ePayServices.O sa ai nevoie de un cont acolo.Minimul este de 50$, in 3 zile vor trece din RESERVED EARNINGS la AVAILABLE EARNINGS si de acolo ii poti transfera si primi in aceeasi zi daca transferul este facut pana in ora 07:00 AM.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele