Studio cu colaborare de acasa - pareri
Buna! Am vazut o gramada de studiouri care iti permit sa lucrezi de acasa. Povestea e ca platesc zilnic/saptamanal si ca iau comision de 30%. Intrebarea mea este, ce credeti de aceste studiouri? Este mai avantajos fata de studiourile obisnuite? Sunt tepe sau chiar e pe bune?
Eu nu le pot intelege pe fetele care lucreaza de acasa pentru un studio ! E una sa mergi la un studio unde ti se ofera anumite conditii si alta e sa dai peste niste nemernici ( ca altfel nu pot sa-i numesc) care iti i-au 30% doar ptca iti deschid ei conturi si-ti fac platile iar in 99% din cazuri nici macar nu ofera forme legale modelelor ! Concluzie: daca nu ai posibilitatea sa mergi la un studio real cu locatie sediu si firma stai acasa singura si incearca sa te documentezi cat mai bine aici pe forum si sa inveti din mers, e greu dar cu multa munca si tenacitate o sa reusesti !
Mult succes acolo !
Mult succes acolo !
Live Cams | Live Sex |
Buna,daca doresti sa lucrezi de acasa si sa ai comision de peste 80% te invit sa lucram împreună la Lucky Studio.Studioul nostru face plata zilnic si pe lângă comisionul fix de 80% oferă si bonusuri lunare in functie de performanta..Pentru mai multe detalii te astept pe site-ul studioului sau putem vorbi la numărul de telefon 0748141142
Imi pare rau sa va contrazic, dar chiar nu este asa cum spuneti voi! Studio-ul cu care colaborez eu ofera modelelor 80% comision, bonusuri lunare in functie de performanta modelului, ofera sedinte foto, training, suport online. Modelele sunt mereu informate de concursurile aparute pe site-uri si le este adus la cunostinta tot ce e nou. Practic, iti ofera aceleasi beneficii ca si in studio.
Poate sunt si studio-uri care doar profita de modele, de aceea trebuie sa fim foarte atente atunci cand ne alegem studio-ul cu care vrem sa colaboram.
Poate sunt si studio-uri care doar profita de modele, de aceea trebuie sa fim foarte atente atunci cand ne alegem studio-ul cu care vrem sa colaboram.
Eu nu lucrez de acasa, însă mă uit la profile de ale modelelor care sunt independente si care nu stiu cum au reusit sa isi creeze conturi in contextul in care au niste poze monstruoase si la profil,descriere deloc si nu mai vorbim de camera ca decor sau tehnologie.Un studio care accepta colaborari de acasa are câteva cerinte de la care nu se abate si oferă din start informații de real ajutor fetelor care vor sa facă bani
Money Makes the World Go Round
Buna, Aisha! Eu colaborez cu Lucky Studio si sunt foarte multumita, nu au intarziat niciodata cu banutii, plata este la zi si procentul este de 80% partea ta, plus bonusuri lunare. Iti recomand sa intri pe site-ul lor si sa te documentezi la sectiunea videochat de acasa.
Este posibil sa fii pacalita daca nu incepi colaborarea cu un studio serios.30% mi se pare un un comision mare insa,depinde cu ce te ajuta studioul....Din pacate, am auzit situatii in care modelele au inceput colaborarea cu anumite studiouri si acestea abia le-au deschis conturile,fara sa le ofere training sau suport in aceasta perioada.
Chestia e ca eu sunt/am fost model independent, asa am inceput. Dar cred ca am inceput pe picior gresit si din lipsa posibilitatilor si a timpului disponibil pentru camming am ajuns la un prag nu tocmai cu care sa te lauzi. In special vorbesc de mfc unde camscoreul meu e under 300 cred si nu prea sunt sanse sa il mai ridic din pacate, alt cont de una singura nu ma vor lasa sa deschid, si mi s-a parut o chestie tentanta (faza cu studioul de acasa) pentru moment..
Da... Lj si cu mine nu suntem chiar 'compatibili' mi-au inchis contul pentru webcam quality, ok e de inteles... Am facut rost de un pc mai performant pentru o perioada, am incercat sa vorbesc cu ei...same story desi calitatea era mult mai buna.si chestia aia cu promovarea romancelor ma lasa rece. :)) Deci na... Streamray mi se pare interesant, am vazut o gramada de topicuri despre site pe aici