Ce se întâmpla cu chaturbate ?
Kitten;21872 wrote: De doua saptamâni nu mai exista trafic pe chaturbate . Ce se întâmpla ? Stau zilnic de doua saptamâni si abia am reușit sa fac banii pe care ii făceam înainte intr-o singura seara ..
Ceva foarte rau se intampla, saptamana trecuta foarteee slab iar astazi in 2h cu 1500 de oameni constat in camera am facut 500 de tk :-/ asa perioada slaba nu am avut in 4 ani de cand fac chat :-S
Ceva foarte rau se intampla, saptamana trecuta foarteee slab iar astazi in 2h cu 1500 de oameni constat in camera am facut 500 de tk :-/ asa perioada slaba nu am avut in 4 ani de cand fac chat :-S
EllaM.;21873 wrote: Ceva foarte rau se intampla, saptamana trecuta foarteee slab iar astazi in 2h cu 1500 de oameni constat in camera am facut 500 de tk :-/ asa perioada slaba nu am avut in 4 ani de cand fac chat :-S
La fel si la mine
Oare de ce ?
La fel si la mine
Chillyourheart;21932 wrote: Poate nu mai sunteti in tendinte , ce se cauta, cautati sa veniti cu ceva nou sa nu se plictiseasca membrii.
Si cerintele site ului se mai schimba conteaza si atitudinea pe camera/show la fel cum conteaza si calitatea imaginii
Ce consideri ca merge foarte bine si se cauta in camerele fetelor, pe langa calitatea streamului? Sigur, e subiectiv si depinde de fiecare cum isi face camera, dar asa in mare tu ce crezi?
Nu am cont pe chaturbate dar vreau sa il incerc cat de curand
Si cerintele site ului se mai schimba conteaza si atitudinea pe camera/show la fel cum conteaza si calitatea imaginii
Ce consideri ca merge foarte bine si se cauta in camerele fetelor, pe langa calitatea streamului? Sigur, e subiectiv si depinde de fiecare cum isi face camera, dar asa in mare tu ce crezi?
si la mine merge ff prost CB,de la 700/1k viewers,acum daca fac 200-300 in zielele bune,de tipperi nu mai spun nimic ca este MORT!am noroc cu "lovers" mai vechi care imi fac "ziua" si totusi tot MFC este baza pt mine,am prietene/ni care la fel le merge ff prost pe CB si asta se intampla de vreo 2 luni cred, de la 5 6 7K pe zi abia daca fac 2/3K pe(baietii),la trafic in unele zile sunt f multi viewers iar in altele nu le trece de 30 40 cu acelasi SHOW,LUMINI,PC ETC....sper sa isi revina,au mai fost perioade in care a fost slab,dar ca acum,parca NICIODATA:(