Ce se întâmpla cu chaturbate ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Kitten

De doua saptamâni nu mai exista trafic pe chaturbate . Ce se întâmpla ? Stau zilnic de doua saptamâni si abia am reușit sa fac banii pe care ii făceam înainte intr-o singura seara ..
EllaM.

Kitten;21872 wrote: De doua saptamâni nu mai exista trafic pe chaturbate . Ce se întâmpla ? Stau zilnic de doua saptamâni si abia am reușit sa fac banii pe care ii făceam înainte intr-o singura seara ..

Ceva foarte rau se intampla, saptamana trecuta foarteee slab iar astazi in 2h cu 1500 de oameni constat in camera am facut 500 de tk :-/ asa perioada slaba nu am avut in 4 ani de cand fac chat :-S
No avatar
hiperP

Mie imi merge sa ma loghez , nu am incercat sa intru online azi.
No avatar
Danyzza

EllaM.;21873 wrote: Ceva foarte rau se intampla, saptamana trecuta foarteee slab iar astazi in 2h cu 1500 de oameni constat in camera am facut 500 de tk :-/ asa perioada slaba nu am avut in 4 ani de cand fac chat :-S
La fel si la mine 😁 Oare de ce ?
No avatar
lollipop

Chillyourheart;21932 wrote: Poate nu mai sunteti in tendinte , ce se cauta, cautati sa veniti cu ceva nou sa nu se plictiseasca membrii.
Si cerintele site ului se mai schimba conteaza si atitudinea pe camera/show la fel cum conteaza si calitatea imaginii

Ce consideri ca merge foarte bine si se cauta in camerele fetelor, pe langa calitatea streamului? Sigur, e subiectiv si depinde de fiecare cum isi face camera, dar asa in mare tu ce crezi? :) Nu am cont pe chaturbate dar vreau sa il incerc cat de curand
EllaM.

Nu cred ca se poate vorbi de 'tendinte' cand oamenii sunt cu miile in camera ;)
No avatar
nmuser

si la mine merge ff prost CB,de la 700/1k viewers,acum daca fac 200-300 in zielele bune,de tipperi nu mai spun nimic ca este MORT!am noroc cu "lovers" mai vechi care imi fac "ziua" si totusi tot MFC este baza pt mine,am prietene/ni care la fel le merge ff prost pe CB si asta se intampla de vreo 2 luni cred, de la 5 6 7K pe zi abia daca fac 2/3K pe(baietii),la trafic in unele zile sunt f multi viewers iar in altele nu le trece de 30 40 cu acelasi SHOW,LUMINI,PC ETC....sper sa isi revina,au mai fost perioade in care a fost slab,dar ca acum,parca NICIODATA:(
Scrie răspuns