Pro sau contra tatuaje?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Leticia

Sunt intr-o dilema si as avea nevoie de sfaturile voastre.Am un tatuaj pe spate,nu e foarte mare insa nu e prea reusit. As vrea sa il refac si de asemenea sa mai fac unul sau doua.Marea mea intrebare este daca imi mai fac alte tatuaje o sa pierd din membri?Nu as vrea sa imi scada incasarile :((
Money Makes the World Go Round
No avatar
anastasia

Cam cate ai vrea sa iti mai faci? Banuiesc ca nu vrei sa iti acoperi tot corpul cu tatuaje. Daca au un aspect placut si nu este nimic dizgratios, nu cred ca membrii as avea ceva de obiectat, ba dimpotriva: multi sunt interesati si chiar cauta modele care au tatuaje.
No avatar
Emanuelle

Leticia;1609 wrote: Sunt intr-o dilema si as avea nevoie de sfaturile voastre.Am un tatuaj pe spate,nu e foarte mare insa nu e prea reusit. As vrea sa il refac si de asemenea sa mai fac unul sau doua.Marea mea intrebare este daca imi mai fac alte tatuaje o sa pierd din membri?Nu as vrea sa imi scada incasarile :((

Eu nu înțeleg persoanele ce își mâzgălesc corpul cu tatuaje.Mda acum arata bine insa sa te vad peste 30 de ani.Mai bine lăsa tatuajele pentru tipii aia duri .
No avatar
Camelia

daca il refaci si vei fi incantata de cum a iesit, clar acest lucru se va reflecta si in starea ta de spirit. daca emani bucurie, membrii simt acest lucru.
Carina

Nu cred ca are vreo legatura.Cei care te plac deja cu siguranta ti-au vazut primul tatuaj.Poti face insa o chestie interesanta,sa le ceri parerea,chiar sa organizezi o mini,,licitatie'',sa voteze(prin tipsuri,normal)pro si contra.:))
Alessia

Ar fi o idee buna sa liciteze membrii, dar dupa ce vei castiga acesti bani, vor fi alti membri care nu vor dori nici macar sa vorbeasca cu tine din simplul motiv ca lor nu le plac tatuajele.
Asa cum la noi in tara exista destule persoane care nu privesc cu ochi buni un astfel de look, cu siguranta exista si in alte tari astfel de persoane.
No avatar
anastasia

In definitiv, decizia iti apartine si indiferent de ce vor spune unii sau altii, vei face tot cum vrei tu, asa cum e si firesc. Iar daca peste 30 de ani tatuajul nu va mai arata cum arata in prezent, well...it's nature's way to act :)) cu totii imbatranim, nu? Macar sa avem de ce sa ne amintim la batranete, decat sa regretam ce nu am facut. :*
No avatar
Antonia

Mie imi sunt indiferente tatuajele, nu sunt nici pro nici contra lor. Eu personal nu mi-as face niciodata un tatuaj, dar nu condamn persoanele care au...daca stau si ma gandesc mai bine 70 % din prietenii mei au macar unul :D. Dar, din pacate, la noi persoanele cu tatuaje (in special fetele) au deja eticheta pusa inainte de a le cunoaste.
/:)
Parerea mea este sa te gandesti de 2 ori inainte sa iti faci/refaci unul. :-S
Alessia

Cred ca cel mai bine ar fi sa fii atenta la partile corpului pe care le alegi sa le tatuezi. Cum ai spus ca ai un tatuaj pe spate si vrei sa il refaci, cu siguranta nu vei deranja pe nimeni, iar aici ma refer la lumea de pe strada. Daca in schimb alegi sa iti faci pe maini, nu cred ca ar fi o idee prea ok, eu una nu as alege zone vizibile.
Rebeca

Leticia;1609 wrote: Sunt intr-o dilema si as avea nevoie de sfaturile voastre.Am un tatuaj pe spate,nu e foarte mare insa nu e prea reusit. As vrea sa il refac si de asemenea sa mai fac unul sau doua.Marea mea intrebare este daca imi mai fac alte tatuaje o sa pierd din membri?Nu as vrea sa imi scada incasarile :((

Din punctul meu de vedere ar fi bine sa ti-l scoti si pe cel pe care il ai. Consider ca pe corpul meu nu este necesar sa fie mai ceva decat o agenda mazgalita, plus ca risti sa nu-ti iasa ceea ce vrei, sunt foarte putini cei care stiu sa faca tatuaje.
Scrie răspuns