Buna fetelor, sunt Ema 26 de ani, bruneta, slabuta si nebunatica! As vrea sa colaborez cu o fata pentru show-uri ocazionale, de cateva ori pe luna, lucrez de acasa si am calculator, daca ai laptop e super ca poti veni cu el si intram pe doua conturi. :">
Pot oferi acomodare peste noapte in apartament, gustari, racoritoare etc. ;)
Doresc colaborare cu fete, astept mesaj privat sau email : friskyema@gmail.com ! :-*
Sunt fata, caut partenera pentru colaborari ocazionale (Bucuresti)
-
Vmorghulis
Buna
Ema_Maria;20718 wrote: Buna fetelor, sunt Ema 26 de ani, bruneta, slabuta si nebunatica! As vrea sa colaborez cu o fata pentru show-uri ocazionale, de cateva ori pe luna, lucrez de acasa si am calculator, daca ai laptop e super ca poti veni cu el si intram pe doua conturi. :">
Pot oferi acomodare peste noapte in apartament, gustari, racoritoare etc.
Doresc colaborare cu fete, astept mesaj privat sau email : friskyema@gmail.com ! :-*
Mai ai nevoie sau ai gasit?
Ema_Maria;20718 wrote: Buna fetelor, sunt Ema 26 de ani, bruneta, slabuta si nebunatica! As vrea sa colaborez cu o fata pentru show-uri ocazionale, de cateva ori pe luna, lucrez de acasa si am calculator, daca ai laptop e super ca poti veni cu el si intram pe doua conturi. :">
Pot oferi acomodare peste noapte in apartament, gustari, racoritoare etc.
Mai ai nevoie sau ai gasit?
-
Vmorghulis
Ema_Maria;21010 wrote: Pentru colaborari ocazionale (de cateva ori pe luna)
se poate lucra cu diferite fete, nu doresc sa fiu contactata de baieti, imi pare rau !:|
Sunt fata?
Sunt fata?