Sunt fata, caut partenera pentru colaborari ocazionale (Bucuresti)

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
Ema_Maria

Buna fetelor, sunt Ema 26 de ani, bruneta, slabuta si nebunatica! As vrea sa colaborez cu o fata pentru show-uri ocazionale, de cateva ori pe luna, lucrez de acasa si am calculator, daca ai laptop e super ca poti veni cu el si intram pe doua conturi. :">
Pot oferi acomodare peste noapte in apartament, gustari, racoritoare etc. ;)
Doresc colaborare cu fete, astept mesaj privat sau email : friskyema@gmail.com ! :-*
No avatar
Vmorghulis

Buna

Ema_Maria;20718 wrote: Buna fetelor, sunt Ema 26 de ani, bruneta, slabuta si nebunatica! As vrea sa colaborez cu o fata pentru show-uri ocazionale, de cateva ori pe luna, lucrez de acasa si am calculator, daca ai laptop e super ca poti veni cu el si intram pe doua conturi. :">
Pot oferi acomodare peste noapte in apartament, gustari, racoritoare etc. ;)
Doresc colaborare cu fete, astept mesaj privat sau email : friskyema@gmail.com ! :-*

Mai ai nevoie sau ai gasit?
No avatar
Ema_Maria

Vmorghulis;21006 wrote: Mai ai nevoie sau ai gasit?

Pentru colaborari ocazionale (de cateva ori pe luna) ;) se poate lucra cu diferite fete, nu doresc sa fiu contactata de baieti, imi pare rau !:|
No avatar
Vmorghulis

Ema_Maria;21010 wrote: Pentru colaborari ocazionale (de cateva ori pe luna) ;) se poate lucra cu diferite fete, nu doresc sa fiu contactata de baieti, imi pare rau !:|

Sunt fata?
Scrie răspuns