Care este cea mai ciudata cerinta pe care ti-a adresat-o un membru?
-
printzesa.mik
De exemplu ,intr-o zi mi-a intrat un medic stomatolog care mi-a spus ca si-ar dori sa fie caine intr-o viata viitoare.Mi-a spus sa ma comport cu el ca si cum ar fi un animal.Avea lesa la gat si manca hrana pentru cani.Latra la mine si era atent la comenzile date.Ne-am inteles de minune!Va astept sa imi impartasiti din experientele voastre!:P
Eu am un membru care adora sa fie imbracat in lenjerie pentru femei, dar de fapt el in viata de zi cu zi este extrem de masculin si dominator. Imi lasa senzatia ca lenjeria pe care iubeste sa o poarte este o alta parte a personalitatii lui. Mi-a cerut intr-o zi, asa deodata, sa imi prind de sfarcuri 2 clesti pentru par. Mi s-a parut mega ciudat, dar am avut clesti cu dintisori din aia de plastic. Mi-a si dat tipsuri pe masura, ce-i drept si mi-e membru fidel. Ce ti-e si cu unele cerinte ale membrilor :)))) Uneori mai ciudatele sau neasteptate, alteori obisnuite...ma gandesc ca depinde si de model, daca vrea sau nu sa indeplineasca cerinta membrului respectiv.
Cu cerintele ciudate ale membrilor cred ca ne intampinam zi de zi. Fiecare zi de lucru vine cu cel putin cate o ciudatenie din partea membrilor, unele mai mici, altele mai mari. La inceputul carierei eram terifiata de toate aceste cerinte "neortodoxe", dar acum a devenit ceva obisnuit, face parte din rutina zilnica :P
anastasia;1242 wrote: Eu am un membru care adora sa fie imbracat in lenjerie pentru femei, dar de fapt el in viata de zi cu zi este extrem de masculin si dominator. Imi lasa senzatia ca lenjeria pe care iubeste sa o poarte este o alta parte a personalitatii lui. Mi-a cerut intr-o zi, asa deodata, sa imi prind de sfarcuri 2 clesti pentru par. Mi s-a parut mega ciudat, dar am avut clesti cu dintisori din aia de plastic. Mi-a si dat tipsuri pe masura, ce-i drept si mi-e membru fidel. Ce ti-e si cu unele cerinte ale membrilor :)))) Uneori mai ciudatele sau neasteptate, alteori obisnuite...ma gandesc ca depinde si de model, daca vrea sau nu sa indeplineasca cerinta membrului respectiv.
Anastasia eu am avut un membru care m-a pus in privat pe Chaturbate sa imi prind labiile cu un cleste de par ,si sa spun ca sunt doar a lui ,si trebuia sa il implor sa ma "inunde cu energia lui" de parca eram Marion din Robin Hood :)))))))
Money Makes the World Go Round
Cea mai ciudata cerinta a fost de la un membru de pe Lj care vroia sa folosesc tocul de la pantof pe post de dildo. Tocul era de 12 cm si subtire...nu am acceptat, desi eram deja in pvt si promitea ca ofera si surprizici in timpul pvt-ului. Nu am incercat niciodata dar parca nu imi vine sa incerc asta, mi-e frica sa nu ma ranesc :(
Alice;1280 wrote: Cea mai ciudata cerinta a fost de la un membru de pe Lj care vroia sa folosesc tocul de la pantof pe post de dildo. Tocul era de 12 cm si subtire...nu am acceptat, desi eram deja in pvt si promitea ca ofera si surprizici in timpul pvt-ului. Nu am incercat niciodata dar parca nu imi vine sa incerc asta, mi-e frica sa nu ma ranesc :(
Alice cel mai simplu e sa ai la tine mereu un prezervativ, asadar daca un membru vine cu o cerinta de genul, imbracand tocul in prezervativ in primul rand e igienic apoi minimalizezi riscul de a te rani. Have fun girl !!!
Da si ultima ciudatenie:
Un membru de pe Eurolive m-a pus in privat sa imi introduc bikinii de dantela in vagin.Asa ca putin cate putin (l-am tinut mai bine de 30 minute in privat) am reusit sa ii indeplinesc cererea.In loc sa fac un show erotic pentru el uite ce curiozitate avea domnul :))
Un membru de pe Eurolive m-a pus in privat sa imi introduc bikinii de dantela in vagin.Asa ca putin cate putin (l-am tinut mai bine de 30 minute in privat) am reusit sa ii indeplinesc cererea.In loc sa fac un show erotic pentru el uite ce curiozitate avea domnul :))