M-am gandit la un astfel de subiect deoarece, in urma unor discutii cu fetele la o cafea, am ajuns la concluzia ca multe dintre noi au complexe in legatura cu aspectul fizic. Cel mai mare complex al meu este faptul ca am sanii lasati. M-am gandit de multe ori ca o operatie estetica ar fi o solutie, dar nu stiu daca doctorii esteticieni de la noi din tara fac operatii reusite.
Inca nu m-am documentat in acest sens din simplul motiv ca imi este teama de riscurile unei astfel de operatii.
Voi aveti complexe?
Eu am sani frumosi, sau asa cred cel putin, insa am o problema care nu prea se poate rezolva cu operatia, am fundul mai mare,si conformatie in forma de para, si oricat as incerca sa fac sport sau sa mai slabesc nu prea se micsoreaza :((( ,mi-ar placea sa cred ca nu asta e problema castigurilor mele mici,voi fetelor aratati toate ca de pe coperta unei reviste?:D
Penelope;1185 wrote: Eu am sani frumosi, sau asa cred cel putin, insa am o problema care nu prea se poate rezolva cu operatia, am fundul mai mare,si conformatie in forma de para, si oricat as incerca sa fac sport sau sa mai slabesc nu prea se micsoreaza :((( ,mi-ar placea sa cred ca nu asta e problema castigurilor mele mici,voi fetelor aratati toate ca de pe coperta unei reviste?:D
MMMM Penelope scumpo,mie chiar imi plac femeile mai dotate asa, sa ai pe ce pune mana, ce zici nu vrei sa intalnim :D ?
:(Si eu am un complex,am sanii mari dar foarte lasati.Ma gandesc doar la un lucru,daca acum ii am asa..dupa ce o sa alaptez ,cum o sa arate ?!!!!!Ma deprima foarte mult acest lucru,dar sper sa incep sa fac banuti si sa ma operez.Maine incep sa lucrez din studio,urati-mi bafta!:D
-
printzesa.mik
Mda...cu siguranta am complexe ..insa cel mai mare este ca am celulita.Am nascut acum cateva luni,am slabit usor dar nu mai pot scapa de acest aspect urat al pielii.Ma deprima enorm mai ales cand ma gandesc ca vine vara si nu mai pot purta rochite,pantaloni scurti.:(.Am noroc ca nu se observa asa de bine in fata camerei .
Hmmm..toata lumea are diferite complexe,dar fetelor,nu va deprimati,nu exista oameni perfecti.Important este sa ne scoatem in evitenta atuurile si sa ne folosim de ele.Recunosc ca nici eu nu arat WOW,printre altele,am si vergeturi.Si ce daca?Asta sunt eu,nu oblig pe nimeni sa ma placa.Cel mai mult conteaza atitudinea,sa stii sa te faci placut(a) si ascultat(a).;;)