10 lucruri care ii innebunesc pe membri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

1. LENJERIA -imaginea e prima impresie,hipnotizeaza-i cu o lenjerie extrem de sexy.

2. ATITUDINE PROVOCATOARE SI SENZUALA - mangaie-te usor pe gat,coboara spre decolteu atinge-te lenes, zaboveste cu un deget intre sani.

3. BUZELE - zambeste lenes,musca-ti buza de jos din cand in cand,umezeste-o cu limba sau atinge-o cu un deget.

4. PICIOARELE - alege intotdeauna ciorapi cu banda si pantofi cu toc inalt, stiletto, aseaza-te picior peste picior,sau usor departate.

5. RAZI,CHICOTESTE - el te aude! Vrea sa fii interesat de el,doreste sa converseze cu cineva plin de viata,sa se molipseasca de bucuria ta,sa uite de monotonia din viata lui personala.Rasul e molipsitor, da dependenta!

6. CULORILE :
- Rosu - aprinde dorinta si da avant imaginatiei;
- Alb - creează o stare de confort psihic, înviorare şi bună dispoziţie;
- Negru - simbol al stilului, sofisticarii;
- Roz - este culoarea sexualităţii si a iubirii;
- Nude -femeia care poarta nude lasa impresia de fereastra spre interior, de deschidere, exprimand-o in cel mai pur mod;

7. POZITIA TA-barbatii vor sa protejeze femeia, e scris in ADN-ul lor.De aceea sunt mai inalti ,mai puternici.Pozitioneaza camera undeva mai sus de privirea ta pentru a-i da senzatia ca ai nevoie de el.

8. OCHII- machiaza-te,desi esti frumoasa putin machiaj iti va accentua trasaturile si orice privirea a ta va fi ca o vraja aruncata asupra membrilor.

9. PARUL- e stiintific dovedit ca podoaba capilara a femeilor atrage barbatii, fii intotdeauna proaspat coafata,trece-ti degetele prin par cand conversezi cu membrii.

10. VOCEA- tonul vocii te tradeaza,pastreaza o tonalitate suava, calda cand conversezi cu ei.
Leticia

Daca am arata toate asa impecabil cand ne logam tare bine ar fi......la un studio ai posibilitatea,dar cand am inceput de acasa pffff abia reuseam sa ma dau cu ruj :)))))
Money Makes the World Go Round
No avatar
Bety

De acord cu tine Leticia.... Eu sunt model intr-un studio, iar pentru a ma pune la curent cu ce se intampla ma mai uit sa vad ce e pe site-uri si mor cand vad ca sunt fete care se logheaza asa cum se trezesc....nemachiate, ciufulite, botite pe fata... Beax.... Imaginea conteaza foarte mult in domeniul acesta fetelor;)
Carina

Ups!Aici e problema mea,chiar nu am nici o tragere de inima sa ma machiez..lucrez de acasa si nu ma simt deloc motivata:(
Leticia

pffff Baniiiiii fetelor,multi bani,asta trebuie sa ne ridice din pat .Daca am fi la job de 8 ore pe zi am merge obligatoriu, nu?
Leticia

Desi la inceput nu prea eram convinsa ca look-ul meu=bani,acum am aceasta certitudine.Cu cat sunt mai eleganta si rafinata, impecabil coafata si machiata,gata sa primesc membrii ,cu atat castig mai bine.Voi nu ati abservat asta?

Clara

Carina;906 wrote: Ups!Aici e problema mea,chiar nu am nici o tragere de inima sa ma machiez..lucrez de acasa si nu ma simt deloc motivata:(

Sfatul meu este sa lucrezi macar o perioada intr-un studio care are servicii de genul make-up si schimbare de look, in felul acesta vei fi motivata sa mergi la locul de munca si sa beneficiezi de aceste avantaje. Vei vedea cum se modifica venitul tau, plus ca te vei simti mult mai bine cocheta, astfel subconstient vei schimba si atitudinea in fata camerei, devenind mult mai senzuala si gratioasa. ;)
Rebeca

Este suficient sa te loghezi o data mai neglijenta din punct de vedere estetic si deja ai pierdut o parte din membri. Stiindu-te cochetica, este clar ca ii dezamagesti daca apari o data pe camere ciufulita si nemachiata. Ganditi-va fetelor... Cate fete fac videochat in ziua de azi? Trebuie sa concuram deci, trebuie sa facem un ''minim'' de efort pentru a castiga cat mai multi bani. Imaginea este primul impact, ea aduce membrii in camera. Corect?
No avatar
Antonia

O lenjerie sexy si o pereche de tocuri generoase ii va incita pe membri sa ne invadeze camera? Sau poate o rochie eleganta, asortata cu un coc clasic ii va face curiosi sa descopere ce se ascunde sub atata eleganta? Indiferent de tinuta aleasa, machiajul trebuie sa fie unul impecabil si in ton cu ceea ce porti. Acum, nu iti mai lipseste decat atitudinea de femeie fatala si succesul este garantat! :)
Alessia

"Ambalajul" este foarte important cand vine vorba de prima impresie. Asa cum copii sunt atrasi de reclamele la produse frumos prezentate, asa si acesti membri, sunt atrasi in primul rand de imaginea modelelor si mai apoi de model in sine.
Trebuie sa ai grija tot timpul la ceea ce transmiti si la felul in care te prezinti. Nu trebuie sa fii neaparat eleganta, ci trebuie sa te simti in largul tau, iar cel mai important lucru, sa zambesti si sa fii feminina.
Scrie răspuns