Splitter se blocheaza intr-una

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Mihaelax

Buna ziua tuturor. De cateva zile mi se tot blocheaza imaginea in splitter..sa zicem de vreo 3-4 ori in 8 ore de lucru.
Folosesc 2 site-uri, jasmin si cb si initial am crezut ca e din cauza faptului ca redau pe 2 site-uri si ca poate intra site-urile in conflict...in splitter si jasmin rezolutia este de 800x448 in timp ce pe cb este de 800x600...Am incercat sa folosec doar jasmin si lafel, se blocheaza splitter-ul dupa ceva timp.

Ca si splitter folosesc visit x, camera este logitech brio 4k iar pc-ul are urmatoarea configuratie : i5 8600, video gtx 1050ti si 8gb ram ddr4.
Ca o paranteza inainte foloseam c920, tot visit x si un pc mai slab. Tot lafel existau momente cand se bloca splitter-ul dar atunci dadeam vina pe pc si pe camera. Acum nu inteleg de ce se intampla asa ceva.

Exista vreo solutie in acest sens ?
arabu1988

Chillyourheart;15373 wrote: da exista, schimba splitterul . iti recomand verysoft webcam pro , te costa licenta 30 $ pe an dar merita, e mult mai stabil softul.

iar despre site urile tale jasmin si cb nu prea se "pupa" total diferite ca stil de lucru cat si rezolutie , probabil ai observat o dunga neagra pe cb datorita acestei diferente :)

acum tu stii mai bine ce site de caracterizeaza . cat despre pc este suficient de bun sa iti duca 3 siteuri HD fara probleme si pacat de logitech brio sa o tii la rezolutie asa mica cum e pe jasmin .

ca sugestie poti incerca sa folosesti ambele camere cate una pe fiecare site (brio pe cb si c920 pe jasmin) si asa nu mai ai nevoie nici de splitter si le poti folosii si la capacitate maxima. pe cb fiind mai util sa faci streaming cu OBS e mult mai clara imaginea ..

si la mn la fel verysoft pro am si sa blocheza cu logitech brio 4K mai bine Xsplit decat verysoft pentru logitech brio 4K
We only have what we Give
arabu1988

Chillyourheart;15562 wrote: Tie poate iti lipsesc ceva drivere . Verysoft e mult mai bun din toate punctele de vedere

nu cred ca e vorba de driver cred ca verysoft nu e complitable cu brio 4k ca pe alt model de camera cum e c920 merge fara nico problema si brio 4k cu xsplit mrge foarte bine
We only have what we Give
No avatar
July

Buna! As avea si eu nevoie de un sfat. Mi-am achizitionat ManyCam Studio,pt a intra pe mai multe site-uri simultan.
Credeti ca am facut alegere potrivita,sau este mai ok verysoft-ul?
No avatar
Moniq100

povestea mea e urmatorul cu pc vech merge cat de cat verysoft ul,dupa ce am Investit cam 800 de euro pe un pc noua verysoftul manca peste 50 % din Ram deci cu restul.. ma bloca in 10 minute incerc acum manycam Ram ul nu depastet 8%
Scrie răspuns