SplitCam
Stie cineva cum se poate stopa optimizarea luminii in SplitCam? Nu stiu de voi dar faptul ca se lumineaza/intuneca cand nu este cazul ma deranjeaza si tot incerc sa gasesc o setare sa scap de asta dar nu gasesc. Someone?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Ann;n55600 wrote: Stie cineva cum se poate stopa optimizarea luminii in SplitCam? Nu stiu de voi dar faptul ca se lumineaza/intuneca cand nu este cazul ma deranjeaza si tot incerc sa gasesc o setare sa scap de asta dar nu gasesc. Someone?
Cred ca te referi la white balance , dar asta e in setarile de la webcam nu in splitcam. sau ai ceva bifat pe acolo poate auto rightlight . se auto regleaza lumina in functie de cum bate pe camera cand te misti.
Lasa-mi pm daca mai ai nevoie de ajutor ar trebui sa vad mai exact ce ai setat ce camera folosesti ce alte softuri mai ai de la camera.
Cred ca te referi la white balance , dar asta e in setarile de la webcam nu in splitcam. sau ai ceva bifat pe acolo poate auto rightlight . se auto regleaza lumina in functie de cum bate pe camera cand te misti.
Lasa-mi pm daca mai ai nevoie de ajutor ar trebui sa vad mai exact ce ai setat ce camera folosesti ce alte softuri mai ai de la camera.
Chillyourheart;n55630 wrote:
Banuiam eu ca e din setarile camerei dar nu intelegeam unde, pentru ca am dezinstalat si driverul si tot asa era, de aceea am crezut ca e de la splitter dar tu mi ai confirmat banuielile. Era exposure activat. Multumesc!!
Banuiam eu ca e din setarile camerei dar nu intelegeam unde, pentru ca am dezinstalat si driverul si tot asa era, de aceea am crezut ca e de la splitter dar tu mi ai confirmat banuielile. Era exposure activat. Multumesc!!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele