SplitCam

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
Ann

Stie cineva cum se poate stopa optimizarea luminii in SplitCam? Nu stiu de voi dar faptul ca se lumineaza/intuneca cand nu este cazul ma deranjeaza si tot incerc sa gasesc o setare sa scap de asta dar nu gasesc. Someone?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Chillyourheart

Ann;n55600 wrote: Stie cineva cum se poate stopa optimizarea luminii in SplitCam? Nu stiu de voi dar faptul ca se lumineaza/intuneca cand nu este cazul ma deranjeaza si tot incerc sa gasesc o setare sa scap de asta dar nu gasesc. Someone?

Cred ca te referi la white balance , dar asta e in setarile de la webcam nu in splitcam. sau ai ceva bifat pe acolo poate auto rightlight . se auto regleaza lumina in functie de cum bate pe camera cand te misti.
Lasa-mi pm daca mai ai nevoie de ajutor ar trebui sa vad mai exact ce ai setat ce camera folosesti ce alte softuri mai ai de la camera.
Ann

Chillyourheart;n55630 wrote:

Cred ca te referi la white balance , dar asta e in setarile de la webcam nu in splitcam. sau ai ceva bifat pe acolo poate auto rightlight . se auto regleaza lumina in functie de cum bate pe camera cand te misti.
Lasa-mi pm daca mai ai nevoie de ajutor ar trebui sa vad mai exact ce ai setat ce camera folosesti ce alte softuri mai ai de la camera.

Banuiam eu ca e din setarile camerei dar nu intelegeam unde, pentru ca am dezinstalat si driverul si tot asa era, de aceea am crezut ca e de la splitter dar tu mi ai confirmat banuielile. Era exposure activat. Multumesc!!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns