Buna , lucrez pe cams , ma inteleg foarte bine cu interfata si cu fmle doar ca de curand mi-am deschis un cont pe streamate si nu prea reusesc sa fac pe amandoua simultan cu fmle . Din cautarile mele nu am gasit nimic care sa ma ajute. Folosesc un c920
Ce am incercat :
1. fmle 3.2 si fmle 3.1 rulate simultan fara spliter- imi spune ca webcamul este deja folosit
2. fmle 3.2 si fmle 3.1 rulate simultan la care am adaugat camspliter - in situatia asta numai pot deschide nici macar streamray-ul , iau crash la fmle cand dau start
3. fmle 3.2 pentru streamray alaturi de software-ul dedicat al celor de la streamate - odata conectata pe cams.com numai pot deschide software-ul celor de la streamate , imi spune ca webcamul este deja folosit
Stiu ca trebuie deschise pe rand nu amandoua odata , asta am facut . Pc-ul este performant , sunt sigura ca poate mai mult de 2 site-uri
As vrea sa stiu daca puteti sa imi spuneti ordinea exacta in care sa le deschid si cum sa procedez exact.
Multumesc anticipat
Nu pot folosi niciun splitter , probleme fmle + splitter
-
dreamofsummer
Ai putea sa lucrezi pe amandoua o data daca reusesti sa rulezi doua sesiuni ale encoderului in acleasi timp, ceea ce e practic imposibil 
Ultima data cand am intrebat pe cineva avizat aceeasi intrebare ca si tine, mi s-a spus ca nu le poti rula pe ambele in acelasi timp.
Ultima data cand am intrebat pe cineva avizat aceeasi intrebare ca si tine, mi s-a spus ca nu le poti rula pe ambele in acelasi timp.
-
Abramburica
hello. ma poate ajuta cineva si pe mine cu niste instructiuni pentru cum trebuie sa folosesc spliterul pe cams si xlove? vreau sa lucrez de acasa pe aceste 2 site-uri si nu ma prea descurc cu setarile. am instalat very soft webcam spliter dar nu stiu cum trebuie setate site-urile ca sa pot transmite pe amandoua deodata. as vrea tare mult sa intru hd pe cams macar, are cineva idee daca se poate? pls heeelp..