Lag in timpul streamingului

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
DallyFun

Buna ! Vin si eu cu o problema legata de tehnic! Nu stiu care este problema la unitatea mea de l calculator dar imaginea scadeaza foarte rau in timp ce primesc tipsuri, imaginea se blocheaza, userii imi spun uneori ca ecranul devine negru sau stream-ul se blocheaza. Nu folosesc obs pentru ca Pc-ul meu nu imi poate conecta camera la mai multe site-uri in acelasi timp, nici aici nu inteleg care e cauza. mentionez ca pana acum nu am avut problemele astea si nu stiu din ce cauza ar putea fi! Conexiunea la internet este buna, am acelasi internet de 5 ani de zile si nu am avut problemele astea deci clar cred ca problema este la unitatea calculatorului! Imi puteti spune care credeti ca ar fi problema ? Am incercat sa golesc toate memoriile si degeaba .. am aceeasi problema ! Daca primesc un tips pe un site mi se blocheaza toate site urile …
No avatar
Figuri

Buna.Daca doar atunci cand primesti tips ai problema asta,logic ar fi sa fie din cauza stick-ului de la lovense.Incearca sa il schimbi.Nu sunt sigur...doar ca asa e logic
Scrie răspuns