Help please! Imagine sacadata pe visit X

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
thinkpositive

Bunaa! Am si eu o problema mare, am incercat azi sa intru online pe myfreecams dupa o perioada de o luna de pauza si nu inteleg de ce acum dintr-o data imaginea pe Visit-x este foarte sacadata, se misca la cateva secunde..Mi se mai intampla si inainte dar foarte putin, acum nu pot intra online absolut deloc asa. Mentionez ca folosesc ca de obicei conexiunea prin wifi, am logitech c922 si laptopul are procesor Intel(R) Core(TM) i7-8565U CPU @ 1.80GHz 1.99 GHz si 8 GB RAM. Mi-am achizitionat jucariile lovense cu adaptorul, am facut toate setarile pt ele, am incercat sa folosesc Lovense browser si Lovense Smart Cam. Oare sa fie de la asta ? Sau de la conexiunea de internet ori de la laptop? Chiar nu stiu ce sa fac, sunt disperata daca are cineva idee plss dati-mi o parere de la ce ar putea fi. Multumesc!
No avatar
Anonim1111

incearca un splitter cu licenta , recomand manycam
No avatar
Chillyourheart

aiurea de ce sa dai bani pe manycam. intr-adevar visit-x e total invechit dar sunt alte variante mai bune gratis , pm daca mai ai nevoie de ajutor.
Scrie răspuns