Frozen cam
Buna, tuturor, v-as fi recunoascatoare daca m-ati putea ajuta cu o indrumare sau solutie in ceea ce priveste problema mea, folosesc Opera, ca si broswer pentru chaturbate, dar, incepand din seara asta dupa ce deschid site-ul, undeva dupa 3 4 minute, camera se blocheaza si asa ramane pana la urmatorul refresh, ceva opinii, mfc-ul il tin deschis pe mozilla si nu am intampinat nicio eroare sau sa imi ramana camera blocata, si observ ca chaturbate-ul merge pe mozilla, fara probleme, darrrrr, un ajutor prin care sa pot remedia problema asta, sa ma pot folosi si de celalalt browser!Multumesccc!
-
chaturbate e facut sa lucreze pe chrome , la fel si pe celelalte siteuri cel mai recomandat e chrome . nu inteleg de ce folosesti browsere diferite nu are nici un sens . cel mai probabil de la flash player ti se blocheaza.
folosesti obs ? sau lovense lush ? daca nu ai observat si lovense browser e facut tot pe baza google chrome si toate extensiile pe care le utilizeaza.
folosesti obs ? sau lovense lush ? daca nu ai observat si lovense browser e facut tot pe baza google chrome si toate extensiile pe care le utilizeaza.
Pana acum ceva timp, am avut un tehnic, la recomandarea lui am tinut 2 browsere diferite, obisnuiam sa lucrez pe chrome, insa, repet, cu sfatul lui, am ramas pe opera si pe mozilla, nu folosesc obs, am visit-x, care imi este super comod si m-am si obisnuit cu el, am cumparat si verysoft cu licenta, nu l-am agreat absolut deloc, nu imi place, in seara asta intampin aceeasi problema, cred si eu ca este flash player ul, pentru ca dupa update-ul de ieri, toate merg aiurea, mercic de raspuns, daca ai tu vreo solutie...sunt deschisa !Merci!
-
nu stiu de ce nu agreezi tu verysoft , e mult mai ok decat visit x . poti seta mai multe rezolutii si ai control si la fps sa fie constant. in chrome flash player e incorporat nu ar trebui sa ai problema asta ,cel mai probabil de la visit x ti se blocheaza, si fara obs pe chaturbate sa stii ca apari printre ultimele modele pe site .
daca vrei iti fac eu setarile da-mi un pm
daca vrei iti fac eu setarile da-mi un pm
eu am alta problema pe laptop pe chrome tin doar soda si pe firefox strip si xmoldes de ani de zile pe pc alte situri ,de cateva zile ma tot chinui de pe laptop sa deschid camsoda si nu reusesc imi blocheaza pagina de google total,daca il pun pe pc merge dar e prea aglomerat acolo am alte situri ,am schimbat windowsul am rugat un adin de la bonga sa imi intre si la fel face si bonga daca il pun pe chrome pe laptop nici adminul nu a reusit nimic ce sa fie oare?