Buna,in primul rand vreau sa va zic ca va admir pe toti!
Sa trecem la subiect: am un Laptop HP ProBook 470 G3 cu procesor Intel® Core™ i7-6500U 2.50GHz, Skylake™, 17.3", 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R7 M340 2GB, Free DOS
Logitech c920
Credeti ca e ok? Si cam pe cate site-uri as putea intra?
Configuratie vdc
Buna, slave! Da, este foarte ok tot ce ai, iar in mare parte poti intra cam pe toate site-urile cu aceste proprietati pe care pe are laptopul tau. Camera e buna, procesorul e foarte bun, sunt sigura ca o sa aiba destula rezistenta la multe site-uri online. Pentru barbati ar fi flirt4free, xlove, chaturbate, si altele mai poti gasi aici http://www.forumvideochat.com/f14/cel-mai-bun-site-de-videochat-sondaj-vot-23.html . Bafta :*
-
slavesseeker
daca as doriti sa imi dati anumite opinii asupra configuratiei,as fi recunoscator!
-
slavesseeker
Domnule Nord,cate site-uri credeti ca mi-ar merge simultan?Mentionez ca am internet de 1000 bmps download si pana la 200 upload
slavesseeker;7819 wrote: Domnule Nord,cate site-uri credeti ca mi-ar merge simultan?Mentionez ca am internet de 1000 bmps download si pana la 200 upload
Merg destul de multe mi-e imposibil sa-ti dau un numar (fiecare site in parte are cerintele lui) , pot merge si zece , dar oricum nu e indicat sa lucrati pe mai mult de 4-5 simultan (e foarte greu sa acorzi atentie la mai multe site-uri ) !
Merg destul de multe mi-e imposibil sa-ti dau un numar (fiecare site in parte are cerintele lui) , pot merge si zece , dar oricum nu e indicat sa lucrati pe mai mult de 4-5 simultan (e foarte greu sa acorzi atentie la mai multe site-uri ) !
Live Cams | Live Sex |