Cer ajutor Multumesc

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Anne24

Buna , imi cer scuze , dar sunt la inceput si nu ma princep prea bine cu cardurile si platile . Eu am facut cont pe FCP , acum 2 zile am primit cardul si am aflat ca nu mai functioneaza si ca sunt probleme , am facut Cont acum pe Epayments , unde mi -ai raspuns ca datele sunt corecte , dar nu stiu cum sa fac cardul care este procedura mai exact ? Am nevoie de bani in cont ? Chiar nu stiu cum e procedura .
Daca exista cineva aici care ma poate ajuta si indruma pas cu pas in a ma ajuta sa invat cum se fac retragerile de bani pe mfc , si cum sa ma descurc cu cardul pentru a primi bani , va rog scrieti -mi si va multumesc foarte mult . Nu ma pricep deloc si nu stiu de unde sa incep si care e procedura de la inceput pana la final . Multumesc mult de tot
Oldshadow

daca ai facut cont si lau aprobat e usor te duci la card si transfer acolo poti transfera pe contul din banca sau direct pe card tu alegi unde vrei sa ii trimiti la
Oldshadow

la mfc te duci la plati si alegi epayment si acolo va trebui sa bagi adresa de mail cu care ai facut contul epayment si codul de la walet
No avatar
Anne24

Multumesc mult ca ai raspuns. Dar acum daca te -am prins iti pun 1000 de inttebari 😂 , cei de la epayment au aprobat dar nu mi-au trimis nici un mail cum ca as primi cardul sau asa , pot transfera banii in momentul in care primesc cardul ? , daca iti transfer in cont cum ii scot ? 😂 Scuza -ma dar nu am habar de nimic . Ce este walet ? Iar cu cardul de la fcp ce sa fac? Trebuie anulat sau ceva nu ?
Oldshadow

momentan ei nu emit carduri de pe data de 11/04/2018 dar au metode de plata catre contul tau din banca din romania sau direct pe cardul tau care este de la banca dar toate operatiunile astea dureaza intre 5-7 zile
No avatar
Anne24

Eu am cont si card in Romaina la Bcr , pot sa iti transfer pe cardul de la Bcr ?
Oldshadow

daca ai cont aprobat la epayments da
Oldshadow

dar va trebui sa astepti 5 zile
No avatar
Anne24

Exista Comision sau ceva ? , bun mai lamurit cu cardul dar pe site la mfc? Cum fac cum pot da retragere ?
Oldshadow

intra in pm vb
Scrie răspuns