cosmo payment
-
Cristina22
Si cu paxum... daca il folosim fara cardul lor.. transferand banii pe cont/card de ro nu e acelasi lucru?
Cristina22;12477 wrote: Si cu paxum... daca il folosim fara cardul lor.. transferand banii pe cont/card de ro nu e acelasi lucru?
si bine inteles mai repede cum ai primit banii te duci si scos direct cum era la firstchoice si payoneer
si bine inteles mai repede cum ai primit banii te duci si scos direct cum era la firstchoice si payoneer
We only have what we Give
issabelle;12481 wrote: Cam da..atâta timp cât tranzacția e făcută prin banca românească anaful are acces.. e cam tristă treaba
nu stiu eu de 5 ani scot si nicodata nu am avut probleme ori e frica ca sunt arab ori nu stiu dece B-) =))=))
nu stiu eu de 5 ani scot si nicodata nu am avut probleme ori e frica ca sunt arab ori nu stiu dece B-) =))=))
We only have what we Give
Pe mine m-au căutat anaful anul trecut pentru niste bani luat cu 10 ani în urmă. Făcusem promoții la niste produse si am luat 300lei iar anul trecut am primit titlu executoresc. A trebuit să plătesc 970 lei doar pentru că s-au adunat penalități la ceva ce nu știam. Anaful e doar încet. Dar vede tot