paxum.com introducere

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Elena8

alina37;12442 wrote: Buna ziua Octav, despre Paxum cu trasfer EFT intre 5-7 zile pot sa spun ca NU ESTE ADEVARAT chiar daca aveti 10 ani de cand sunteti pe piata ! Am 2 trasferuri unul initiat pe 17 Aprilie (10 zile lucratoare) care apare ca si "complete" insa eu in cont am 0 $, altul initiat pe 23 Aprilie de care nu se stie inca nimic. Suportul nu raspunde la un ticket deschis de pe 25 Aprilie, nici la telefon nu am reusit sa iau legatura cu nimeni...
Personal m-ati convinge sa folosesc in continuare acest serviciu daca v-ati respecta termenele scrise pe site in ceea ce priveste durata trasferurilor si daca, de asemenea, ati fi mai prompti in ceea ce priveste comunicarea cu noi.
In speranta ca voi primi un raspuns si o rezolvare, va multumesc!

Da, si eu am facut un transfer pe 19 si inca n-am primit nimic .
No avatar
Anie01

Buna
Prin External Card Witdraw care este comisionul de retragere?
arabu1988

Anie01;12468 wrote: Buna
Prin External Card Witdraw care este comisionul de retragere?

buna
este 6$+2.9$ din suma
We only have what we Give
ILoveSummer

Buna!
Pe scurt : 3 saptamani pentru verificarea contului + încă 10 zile lucrătoare pentru printarea cardului + nu se știe câte luni pana ajunge cardul Paxum la noi = 10 ani de Paxum!
Pare o glumă proasta dar, shipping-ul express nu este disponibil pentru ca au fost foarte multe cereri pentru carduri in perioada asta.
O sa fie disponibil in 2 luni! Amuzant, nu?
Asta in condițiile in care multa lume era disponibila sa plătească taxa aia de 95$ pentru express.
Este singurul site de genul care nu ofera shipping express.
Probabil opțiunea de express este valabila doar pentru clientii vechi de card Paxum. Mă așteptăm ca experiența cu Paxum să fie una placuta, dar nu a fost așa... nu numai pentru mine, foarte multa lume este nemulțumită de serviciile oferite.

Spor la așteptat (pentru noi care așteptăm cardul Paxum)!😂
No avatar
Eva101

alina37;12442 wrote: Buna ziua Octav, despre Paxum cu trasfer EFT intre 5-7 zile pot sa spun ca NU ESTE ADEVARAT chiar daca aveti 10 ani de cand sunteti pe piata ! Am 2 trasferuri unul initiat pe 17 Aprilie (10 zile lucratoare) care apare ca si "complete" insa eu in cont am 0 $, altul initiat pe 23 Aprilie de care nu se stie inca nimic. Suportul nu raspunde la un ticket deschis de pe 25 Aprilie, nici la telefon nu am reusit sa iau legatura cu nimeni...
Personal m-ati convinge sa folosesc in continuare acest serviciu daca v-ati respecta termenele scrise pe site in ceea ce priveste durata trasferurilor si daca, de asemenea, ati fi mai prompti in ceea ce priveste comunicarea cu noi.
In speranta ca voi primi un raspuns si o rezolvare, va multumesc!

Si eu am initiat un transfer EFT pe 20 Aprilie si de pe 27 apare cu statutul "Validat" insa banii inca nu i-am primit.
Si se pare ca Octav a raspuns la toate mesajele iar la asta a disparut. Nu incercam sa fim rautaciosi, ci doar realisti avand in vedere ca nu raspunde nimeni la support niciodata si in felul asta ajungem sa cersim banii nostri pe forumuri si pe retelele de socializare. Si chiar si asa tot fara rezolvare, doar ne descarcam nervii...
arabu1988

Eva101;12714 wrote: Si eu am initiat un transfer EFT pe 20 Aprilie si de pe 27 apare cu statutul "Validat" insa banii inca nu i-am primit.
Si se pare ca Octav a raspuns la toate mesajele iar la asta a disparut. Nu incercam sa fim rautaciosi, ci doar realisti avand in vedere ca nu raspunde nimeni la support niciodata si in felul asta ajungem sa cersim banii nostri pe forumuri si pe retelele de socializare. Si chiar si asa tot fara rezolvare, doar ne descarcam nervii...

buna
incearca sa dai mail direct sau chiar private message aici in general dupa ora 12 noapte apare aici in teren :))
We only have what we Give
No avatar
Keke

Eva101;12714 wrote: Si eu am initiat un transfer EFT pe 20 Aprilie si de pe 27 apare cu statutul "Validat" insa banii inca nu i-am primit.

E posibil sa fie banca de vina.unde ai cont deschis?
No avatar
Eva101

Keke;12747 wrote: E posibil sa fie banca de vina.unde ai cont deschis?

Am cont la ING. Nu este de vina banca pentru ca pe langa acele transferuri EFT neprimite, am facut si transfer direct catre acelasi card ING si am primit banii. Am primit inclusiv de la ManyVids direct catre cardul de ING (nu prin Paxum) si au intrat in 24 de ore.

Deci nu e banca de vina :)
No avatar
amyyyy

v.au intrat banii pe perioada asta pe paxum?
No avatar
Eva101

amyyyy;12759 wrote: v.au intrat banii pe perioada asta pe paxum?

Nu. Banii au fost trimisi de Chaturbate (in cazul meu) de ieri, insa nu au intrat in Paxum.
Scrie răspuns