cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just me

Mersi issabelle pt raspuns ..sa postezi si tu te rog cand vei primi cardul..si plata sa stim si noi 😘
issabelle

oki doki. am emotii cu cardurile astea
No avatar
Cristina22

just me;12337 wrote: Buna sunt noua aici! Tocmai am facut cont pe cosmo si am primit mail "your cosmo pay card account is ready and your plastic card is being shipped" Asta e tot? Sau mai trebuie sa primesc alt mail de verificare? La voi cum a fost? Astept raspunsuri daca doriti...

O sa mai primesti un email in momentul in care contul e aprobat o sa scrie "your account was successfully verified" ala este mailul de confirmare al aprobarii contului.primul mail este generat automat cand iti faci contul si nu inseamna ca e si verificat
No avatar
Alessia_one

Buna. Eu am facut cont pe cosmo pay dar cand intru pe site scrie CardPortal.com, astazi am primit cardul de la ei dupa vreo 5 zile cred. Este un card negru cu sigma Mastercard... nush ce sa cred...dc nu scrie cosmopay sau ceva de genu...
No avatar
Alessia_one

Hey! Cum arata cardul si ce scrie pe el? Eu am facut cont dar nu scrie cosmopay pw site ci CardPortal.com. Mersi
issabelle

citisem undeva ca s-au scos bani prin cosmo si totul ar fi ok
ralucka

mi-a ajuns si mie azi cardul cosmo . e cam suspect acest card :))) dau activate plastic si imi zice : You have insufficient funds to cover the activation fee of 12.95USD, mi se pare suspect , dau login si la cardportal.com nu imi gaseste nici un detaliu de login , am facut doua conturi cosmo , doar unu din carduri a ajuns . nu o sa folosesc aceasta metoda deocamdata
No avatar
wetladyjoy

ralucka;12430 wrote: mi-a ajuns si mie azi cardul cosmo . e cam suspect acest card :))) dau activate plastic si imi zice : You have insufficient funds to cover the activation fee of 12.95USD, mi se pare suspect , dau login si la cardportal.com nu imi gaseste nici un detaliu de login , am facut doua conturi cosmo , doar unu din carduri a ajuns . nu o sa folosesc aceasta metoda deocamdata

Eu am facut o plata zilnica pe cb joi si nici pana azi nu am primit nimic pe cosmo, eu zic sa folositi paxum
No avatar
Cristina22

wetladyjoy;12434 wrote: Eu am facut o plata zilnica pe cb joi si nici pana azi nu am primit nimic pe cosmo, eu zic sa folositi paxum

Si eu miercuri.. am dat mail la cb , mi sa spus ca primul transfer dureaza intre 1 -3 zile lucratoare .. a scris cineva mai jos ca a primit banii pe el dupa 5 zile lucratoare.
ralucka

in plus de asta pagina lor are destule bube - nu imi recunoste mailul : tre sa-l bag de 4 ori , pagina da eroare not found , m-am inscris cu paxum si cu epayservices , astept cardurile de la ambele , pana atunci paxum - external card . bank wire numai folosesc niciodata :)))
Scrie răspuns