paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
octav@paxum.com

Eden;10326 wrote: Daca contul este activ dar neverificat pot primi bani in cont?

da, cat timp contul nu este verificat poti primi bani in contul paxum dar nu poti retrage.
No avatar
octav@paxum.com

Julia21;12362 wrote: Buna!
Tocmai ce mi-am facu si eu cont la Paxum dupa ce epayservies nu mi-au dat niciun semn de doua saptamani.
Am vazut ca multi dintre voi ati primit bani inainte de a avea contul verificat. Eu nu vreau sa schimb metoda de plata inainte de a avea contul verificat, intrucat nu vreau sa am bani blocati acolo pe care sa nu ii pot accesa pana la verificare tinand cont de multele zile de asteptare. Ii simt mai in siguranta la site.
Oare noi, cei ce nu avem bani primiti in contul de PAXUM, avem de asteptat mai mult pentru verificare decat cei ce au primit deja bani?
Cati dintre voi ati avut contul verificat inainte de a primi bani? Am vreo sansa sa imi fie verificat contul daca nu am bani in el?

banii cu paxum nu sunt niciodata blocati. dami email terog cu contul de verificat sau poti sa faci refund la banii primiti catre cine tea platit daca nu vrei sa lucrezi cu paxum. Nu o sa tinem niciodata banii tai munciti de tine prizonieri.
No avatar
Julia21

Multumesc mult Octav. Ti-am trimis email. Nu am bani in contul PAXUM, insa il voi atasa la site de indata ce va fi verificat.
No avatar
Eden

Cand o sa putem aplica pentru card?
No avatar
octav@paxum.com

Eden;12401 wrote: Cand o sa putem aplica pentru card?

Poti aplica in contul tau pentru card in dreapta sus ai buton Apply for Card daca contul tau este verificat.
No avatar
Eden

Asa am facut dar imi da eroare. Contul este verificat
No avatar
octav@paxum.com

Eden;12418 wrote: Asa am facut dar imi da eroare. Contul este verificat

trimitemi pe email print screen cu eroarea si username tau. mersi
No avatar
Eden

Octav@paxum.com este e mailul?
No avatar
Eden